Macaw.nl/Diensten/Power BI for the Enterprise

Power BI for the Enterprise

Haal meer uit je data met Power BI for the Enterprise
Meer ontdekken

Een win-win oplossing met Power BI

Microsoft Power BI (Business Intelligence) for the Enterprise combineert twee grote wensen van medewerkers. Ten eerste maakt het interne en externe data makkelijk toegankelijk voor analyse en allerhande toepassingen. Ten tweede is het self-service. Hierbij levert IT de data, de tools en het dataplatform en maakt de business zelfstandig analyses, rapportages en dashboards. Om er voor te zorgen dat je het maximale uit het self-service data platform haalt, begeleidt Macaw jouw organisatie van a tot z. Voor een succesvolle implementatie en om het gebruik ervan tot een succes te maken.

De implementatie van self-service Power BI

Bij de implementatie helpt Macaw je onder andere met het volgende:

 • We werken nauw samen met jouw IT-afdeling om het self-service platform naadloos te integreren in je bestaande architectuur en processen
 • Heb je al een BI-omgeving? Dan sluiten we het platform daar op aan
 • Heb je die niet? Dan helpen we je met het opbouwen van een betrouwbaar data platform
 • We zorgen voor de techniek en betrouwbare data
 • En voor het technisch en functioneel beheer
 • Tot slot zorgen we voor de juiste data governance, zodat je voldoet aan alle wetgeving.

Training en enthousiasmeren voor Power BI

Heb je het self-service platform eenmaal staan? Dan begint het werk pas echt! Ook daarbij ondersteunt Macaw je. Zo trainen we uiteraard zowel de gebruikers als de IT-afdeling. We ondersteunen in het enthousiasmeren en inspireren van de medewerker om zelfstandig aan de slag te gaan met het creëren van rapportages en analyses. Voor het succes van het platform is het namelijk enorm belangrijk dat je medewerkers het nut inzien van self-service BI, zodat ze niet terugvallen op werken met hun verouderde systemen en methodes.

Ondersteuning bij gebruik Power BI

Uiteraard helpen we ook actief mee met het bouwen en ondersteunen van innovatieve self-service oplossingen die zijn toegespitst op jouw organisatie. Onze ervaring is dat deze aanpak het mogelijk maakt om de implementatie van het self-service data platform en Power BI binnen enkele weken te voltooien.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden over de toepassingen van self-service Power BI? En wil je meer weten? Bekijk dan deze webinar over Power BI. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer Data & Artificial Intelligence
01 / 02 02
Data Science
Gebruik slimme wiskundige modellen om waardevolle resultaten te behalen voor jouw organisatie.
Customer Data Platform
Optimaliseer je kanalen en krijg een 360 graden klantbeeld met een Customer Data Platform. Hiermee bied de klant het juiste aanbod, op het juiste moment, via het juiste kanaal.
Webinar

Haal het maximale uit Power BI

Alles over de challenges rondom adoptie, datatoegang en de organisatie van de Power BI omgeving zie je in het webinar Power BI. Bekijk kosteloos de opname en haal het maximale uit jouw business intelligence.

Power bi tips

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact