Macaw.nl/Digital Transformation

Digital Transformation

Meer ontdekken
De beschikbaarheid van data en technologie hebben een enorme impact op onze maatschappij; de manier waarop we met elkaar communiceren, hoe we onze informatie delen en samenwerken en hoe mensen en organisaties zich tot elkaar verhouden. Deze verandering raakt daarmee ook de kern van organisaties. Digital Transformation is op dit moment een van de meest dominante bedrijfsstrategieën.

Versnelling

De Digital Transformation is in de pandemie nog verder versneld. Organisaties hebben nieuwe digitale kanalen en diensten moeten ontwikkelen om hun klanten binnen te halen, te bedienen en te behouden. Maar ook het hybride werken heeft een enorme vlucht genomen. Dit vraagt om een schaalbare en wendbare IT omgeving.

Hoewel een veel voorkomende strategie, iedere organisatie gaat toch op een andere manier om met deze verandering. Voor de ene organisatie is het een kans om te groeien en te innoveren, terwijl andere organisaties zich veel meer richten op moderniseren en efficiency. Maar we praten pas over Digital Transformation wanneer er sprake is van een holistische en gecoördineerde transformatie.

Challenges

Vanuit Macaw begeleiden we onze klanten over de as van 3 centrale en onderling verbonden challenges:

  • Customer Experience: de ultieme klantervaring bieden door een optimale samenwerking tussen Marketing, IT en Data Teams.
  • Employee Empowerment: een wendbare organisatie met medewerkers die beschikken over moderne tools en data.
  • Optimized IT Operations: een gemoderniseerde schaalbare IT omgeving met robuuste en flexibele processen en aandacht voor governance & security.

Digital Transformation is geen project met een begin en eind, maar wordt continu gevoed door nieuwe technologie en vragen uit de markt. Digitaal volwassen organisaties blijven investeren in het toepassen van technologie en data bij het verbeteren van ervaringen van klanten en medewerkers. De doorontwikkeling van de onderliggende IT-architectuur om als organisatie wendbaar te blijven vraagt om blijvende aandacht.

Advies op maat?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Gerelateerde diensten
Bekijk alle diensten
Cases waar we trots op zijn

Digitale pionier Schmitz Cargobull realiseert meer leads met nieuw experience platform

Digitale pionier Schmitz CargoBull (SCB) was klaar voor een volgende stap in Digital Marketing & Commerce. Met een nieuw experience platform realiseert SCB consistent merkimago in 40 landen, een snellere time-to-market, lagere operationele uitgaven en bovenal een strategisch instrument voor het opvolgen van leads. Door de introductie van persona’s speelt de site ook beter in op de behoefte van klanten en is het aantal bezoekers ruim verdubbeld!

experience platform
Cases waar we trots op zijn

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.

Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
4
Onze positie in Great Place to Work Nederland 2020
01 / 06
Contact