Macaw.nl/Digital Transformation

Digital Transformation

Jouw organisatie opnieuw uitvinden om toonaangevend te blijven.
Meer ontdekken

Digital Transformation

We overschatten de impact van nieuwe technologie op de korte termijn, maar onderschatten de impact op de lange termijn (Ray Charles Amara). Precies datzelfde geldt voor Digital Transformation. In een continue stroom van innovatie hebben nieuwe technologieën een fundamentele verandering in verschillende marktsegmenten gecreëerd. Digital Transformation is een aantal jaar geleden in gang gezet. 60% van CEO’s zegt achter te lopen in hun eigen transformatie.

We digitaliseren wel, maar transformeren niet – Harry Boers, Digital Strategist

Digital Transformation Strategie

Organisaties die succesvol digital transformeren, brengen in hun strategie focus aan op de volgende drie onderwerpen: Customer Experience, Employee Empowerment en Optimized IT Operations.

 1. Customer Experience: de ultieme klantervaring bieden door een optimale samenwerking tussen Marketing, IT en data teams.
 2. Employee Empowerment: een wendbare organisatie met medewerkers die beschikken over moderne tools en data.
 3. Optimized IT Operations: een gemoderniseerde schaalbare IT omgeving met robuuste en flexibele processen en aandacht voor governance & security.

Meer over Digital Transformation?

Lees dan de blogs van onze experts of download het whitepaper Digital Transformation Strategy en lees hoe je jouw strategie bepaalt aan de hand van 7 stappen.

icon
Case
Supervers brood bij DEEN met PowerApps
Door middel van PowerApps zijn er in één week twee apps gebouwd voor en met DEEN, en dit alles zonder code. Lees hoe DEEN bedrijfsprocessen digitaliseert met behulp van PowerApps van het Microsoft Power Platform.

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.