Digital Transformation roundtable

Dinsdagmiddag 30 mei organiseren we in samenwerking met partner Microsoft en Priva, een inspirerende en interactieve roundtable over Digital Transformation.

Digital Transformation: Wat is het? Wat zijn de trends, kansen en bedreigingen? Welke succesverhalen zijn er? Hoe komt u tot een Digital Transformation Strategie? Deze sessie geeft u inzicht in de trends, kansen en bedreigingen, vertelt over de succesverhalen en actuele Digital Transformation cases en over de 7 stappen om te komen tot een Digital Transformation Strategie.

Het is een interactieve sessie: gezamenlijk doen we een Digital Assessment waarmee u direct kunt zien waar uw organisatie zich bevindt: bent u een Digital Dinosaur of een Digital Nomad? Deze kennis delen we heel graag met elkaar, zodat u de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied kent, weet wat de toekomst brengt en wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

Harry Boers

Strateeg

Aanmelden

Meld u nu aan voor 30 mei.

We helpen onze klanten met het challengen van technologie vragen en het toetsen van business doelstellingen. We doen onderzoek naar klantreis en gebruikersgedrag. Dit vertalen we naar roadmaps, portfolio, prototypes en meetbare doelen. Ook voor u?

waarom u dit niet mag missen

Na deze sessie bent u weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in Digitale Transformatie, en weet u wat de kansen en bedreigingen zijn voor uw organisatie. U kunt aan de slag met de volgende stap.

Sprekers:

Arnold Vleeskens - Manager Strategic Marketing bij Priva vertelt over de grote stappen die zij gezet hebben in Digital Transformation bij Priva, het Business Informatieplan voor de periode tot 2018 dat Priva heeft opgesteld en hun klantcontactstrategie.

Harry Boers – Strateeg bij Macaw. Helpt organisaties met hun Digital Transformation en de vertaalslag naar wat disruption voor uw bedrijfsvoering kan betekenen. Harry helpt met het ontdekken van nieuwe business modellen en het moderniseren van sales, marketing en IT.

Aanmelden bij Harry

Meld u nu aan voor onze Roundtable Digital Transformation.

Datum:
Dinsdag 30 mei 2017

Tijdstip:
12:00 – 16:30 uur, inclusief lunch

Locatie:
Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Programma

12:00 – 12:45 uur Ontvangst met lunch

12:45 – 13:15 uur Introductie: De Nederlandse maakindustrie in “The Age of the Customer”

13:15 – 14:00 uur Digital Self Assessment: waar staat uw organisatie in de digitale transformatie?

14:00 – 14:45 uur Presentatie door Arnold Vleeskens, CMO van Priva, over het waarom, wat en hoe van digitale transformatie voor Priva. In een interactieve sessie deelt hij zijn belangrijkste lessons learned en visie op de toekomst.

14:45 – 15:30 uur Interactieve groepsdiscussie om van elkaar te leren en elkaar te inspireren

15:30 – 16.:30 uur Afsluitend is er een borrel waar u onder het genot van een hapje en drankje met de overige deelnemers kunt napraten en van gedachten kunt wisselen.