Digital Transformation roundtable

Wat is Digital Transformation? Wat zijn de trends, kansen en bedreigingen? Welke succesverhalen zijn er? Hoe komt u tot een Digital Transformation Strategie?

Bent u zoekende naar de antwoorden op deze vragen? Meld u dan aan voor deze roundtable gesponsord door Macaw!

Onze expert Harry Boers legt uit wat Digital Transformation precies is, geeft inzicht in de trends, kansen en bedreigingen, vertelt over de succesverhalen en actuele Digital Transformation cases en over de 7 stappen om te komen tot een Digital Transformation Strategie.

Na deze roundtable weet u meer over Digital Transformation. Ontdaan van de hype heeft u een overzichtelijk beeld van de verschillende manieren om er te komen en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Meld u hieronder aan, dan ontvangt u binnenkort meer informatie over het programma. 

Harry Boers

Strateeg

Meer weten over Digital Transformation?

Meld u bij mij aan en dan ontmoet ik u graag op 30 mei.

We helpen onze klanten met het challengen van technologie vragen en het toetsen van business doelstellingen. We doen onderzoek naar klantreis en gebruikersgedrag. Dit vertalen we naar roadmaps, portfolio, prototypes en meetbare doelen. Ook voor u?

waarom u dit niet mag missen

Na deze sessie bent u weer helemaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in Digitale Transformatie, en weet u wat de kansen en bedreigingen zijn voor uw organisatie. U kunt aan de slag met de volgende stap.

Sprekers:

Arnold Vleeskens - Manager Strategic Marketing bij Priva vertelt over de grote stappen die zij gezet hebben in Digital Transformation bij Priva, het Business Informatieplan voor de periode tot 2018 dat Priva heeft opgesteld en hun klantcontactstrategie.

Harry Boers – Strateeg bij Macaw. Helpt organisaties met hun Digital Transformation en de vertaalslag naar wat disruption voor uw bedrijfsvoering kan betekenen. Harry helpt met het ontdekken van nieuwe business modellen en het moderniseren van sales, marketing en IT.

Aanmelden bij Harry

Meld u nu aan voor onze Roundtable Digital Transformation.

Datum:
Dinsdag 30 mei 2017

Tijdstip:
11:30 – 14:30 uur, inclusief lunch

Locatie:
Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol