Digital Transformation webinar

Wat is Digital Transformation? Wat zijn de trends, kansen en bedreigingen? Welke succesverhalen zijn er? Hoe komt u tot een Digital Transformation Strategie?

Bent u zoekende naar de antwoorden op deze vragen? Meld u dan aan voor deze webinar!

Onze expert Harry Boers legt uit wat Digital Transformation precies is, geeft inzicht in de trends, kansen en bedreigingen, vertelt over de succesverhalen en actuele Digital Transformation cases en over de 7 stappen om te komen tot een Digital Transformation Strategie.

Na deze webinar weet u meer over Digital Transformation. Ontdaan van de hype heeft u een overzichtelijk beeld van de verschillende manieren om er te komen en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Meld u aan bij Harry Boers en laat weten welke datum u het beste uitkomt: 6 juni of 6 juli.

Harry Boers

Strateeg

Meer informatie

U kunt zich bij mij aanmelden.

We helpen onze klanten met het challengen van technologie vragen en het toetsen van business doelstellingen. We doen onderzoek naar klantreis en gebruikersgedrag. Dit vertalen we naar roadmaps, portfolio, prototypes en meetbare doelen. Ook voor u?

Onze expert

Harry Boers

"Digitale transformatie is een contactsport."
Organisaties helpen met het binnenhalen, bedienen en behouden van klanten, dat is Harry zijn drive. Als strateeg helpt hij organisaties met het ontdekken, ontwikkelen en operationaliseren van nieuwe business modellen en het moderniseren van sales, marketing en IT.

“Het gaat om het maken van de connectie: mensen, ambities, verwachtingen en impact. Alleen als u echt geïnteresseerd bent in de ambities van uw klanten en collega's en creatief durft te denken en handelen kunt u een sustainable business bouwen.”

Onze expert Harry Boers geeft deze webinars over Digital Transformation.

Aanmelden

Meld u gratis aan voor de Digital Transformation Webinar.

Datum:
6 juni of 6 juli

Tijd:
Vanaf 15:00 uur

Locatie:
Online