Highlights eXtreme 365: nieuwste CRM en 365-ontwikkelingen

Op donderdagmiddag 13 april organiseren we een inspirerende sessie over de allernieuwste ontwikkelingen op CRM-gebied: Highlights eXtreme 365.

Van 13 tot 15 maart reist er weer een delegatie van Macaw naar Lissabon om daar eXtreme 365 te bezoeken. Dit is een driedaagse conferentie voor de Microsoft Dynamics CRM community om kennis op te doen over huidige en toekomstige technologieën. Denk aan CRM, zoals Productivity & Relationship Insights, Next Gen Business Apps, Gamification, Field & Project Service, Advanced Analytics en nog veel meer.

Deze kennis delen we heel graag met u, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied, weet wat de toekomst brengt en wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

U bent van harte welkom!

Aanmelden

Meld u nu aan voor onze Highlights eXtreme 365

Datum:
Donderdag 13 april 2017

Tijdstip:
13:00 – 16:30 uur

Locatie:
Macaw, Beechavenue 140, 1119 PR Schiphol-Rijk

Waarom u dit niet mag missen

Na deze sessie bent u weer helemaal bijgepraat over laatste ontwikkelingen op CRM- en 365-gebied. Wat zijn toekomstige technologieën? Hoe staat het met Productivity & Relationship Insights, Next Gen Business Apps, Gamification, Field & Project Service en Advanced Analytics?

Sprekers

Mark de Haan is solution consultant met als specialisme CRM. Hij buigt zich dagelijks over de meest uitdagende CRM-vraagstukken en helpt organisaties met het maken van de juiste CRM-keuzes.
Ralf van Gellekom is een van onze strategy consultants en expert op CRM-gebied. Hij begeleidt organisaties in hun digitale transformatie en adviseert hen welke tools hiervoor nodig zijn.
Kees Hout is binnen Macaw eindverantwoordelijk voor alle CRM-activiteiten. Hij geeft leiding aan het team van CRM-consultants.

Ralf van Gellekom

Strategy Consultant

De nieuwste CRM en 365-ontwikkelingen

Bent u hier ook benieuwd naar? Meld u dan aan voor de Highlights eXtreme 365.