Macaw.nl/Events/Live events/Migrate & Modernize Thursday for Manufacturing & Cross Industry
17 december

Migrate & Modernize Thursday for Manufacturing

Inschrijven

Migrate & Modernize Thursday for Manufacturing | Microsoft Azure

Een overstap naar de cloud betekent het terugdringen van operationele kosten en tegelijkertijd het verbeteren van productie. Klinkt goed natuurlijk, maar hoe werkt dit nu in de praktijk? 

Dit leer je tijdens Migrate & Modernize Thursday voor Manufacturing. Een ontdekkingsreis om je mee te nemen in de wereld van Azure, specifiek voor de productiesector. In verschillende keynotes, partnersessies en break-outs nemen we je mee in de wereld van de cloud: de voordelen, trends in de branche, verhalen uit de praktijk en meer. Het event is gericht op IT-professionals en IT-besluitvormers. Het programma is volledig online te volgen.

Registreer voor het event via de link. We kijken er naar uit om je op 17 december digitaal te verwelkomen!

Macaw maakt als Microsoft Partner onderdeel uit van het event tijdens de Use Case Pitches en de Partner Break Out Sessies. 

z

Transformeren voor de toekomst en innovatie stimuleren met cloudmigratie

Ontdek de voordelen van cloud migratie en de nodige stappen voor een succesvolle implementatie in je organisatie. Leer hoe je kunt profiteren van betere bedrijfsinzichten, hoe je een perfecte verbinding tussen producten en diensten kunt ontwikkelen, hoe je de downtime kunt verminderen en hoe je de prestaties van uw bedrijfsmiddelen kunt verbeteren. We bespreken de specifieke trends voor de productie-industrie en laten zien hoe Microsoft deze ontwikkelingen benadert.

Programma
10:30 – 11:00 Introductie en key note door Microsoft Industry Lead
11:00 – 11:15 Partner Pitches
11:15 – 11:35 Partner Break Out 1
11:40 – 12:00 Partner Break Out 2
12:00 – 12:20 Key note gastspreker
12:20 – 12:45 Live Q&A

Hosted by

Inschrijven