Macaw.nl/Events/Microsoft & Macaw: Data Modernization In A Day

Microsoft & Macaw: Data Modernization In A Day

In één dag een beeld van je dataplatform-architectuur en een roadmap naar een Smart Data Platform in Microsoft Azure? Daar helpen we je mee tijdens de Data Modernization in a Day workshop. Lees hier meer en vraag jouw deelname aan.

data modernization

Uitdaging

Organisaties die meer en meer data-gedreven gaan werken, lopen op een gegeven moment tegen de grenzen van hun dataplatform aan. Een Smart Data Platform is de logische next step die jouw organisatie talloze extra mogelijkheden biedt om nóg meer uit je data te halen en voor te sorteren op toekomstig gebruik van bijvoorbeeld Artificial Intelligence.

Leerdoel

Tijdens deze 1 op 1 workshop wordt duidelijk welke stappen er precies nodig zijn om je dataplatform-architectuur toekomstbestendig te maken.

Inhoud workshop

De workshop Data Modernization in a Day bestaat uit drie onderdelen:

  • Een presentatie, waarin we samen met jou de best practices rondom de inrichting van een Smart Data Platform en de onderliggende Azure-architectuur doornemen.
  • Een whiteboardsessie, waarin we je huidige dataplatform-architectuur in kaart brengen en een beeld schetsen van een transitie richting een Smart Data Platform.
  • Het concreet vormgeven van een roadmap en een actieplan om binnen afzienbare tijd met het Smart Data Platform in Microsoft Azure aan de slag te kunnen.

Resultaat

Je krijgt niet alleen een helder beeld van je huidige dataplatform-architectuur. We vormen ook een roadmap en actieplan: wat  moet er precies gebeuren om ervoor te zorgen dat je dataplatform toekomstbestendig is?

Praktische zaken

Datum: vrijdag 15 mei 2020
Voor wie: Data lead, Database Architect, IT Manager
Locatie: Microsoft Amsterdam, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol
Kosten: Gratis

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@macaw.nl.

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van de Microsft Azure Cloud? Kijk dan ook eens naar onze specifieke Azure Workshops.

Microsoft HQ, Amsterdam

Vraag nu een plek aan voor deze workshop en ga aan de slag met je eigen roadmap en actieplan.

Deelname aanvragen
Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.