Macaw.nl/Events/Live events/Sitecore World Tour Digital 2021
20 januari

Sitecore World Tour Digital 2021

Inschrijven

Sitecore World Tour Digital 2021

Nu organisaties het grootste deel van hun klantinteracties moeten verplaatsen van offline naar online, zoeken ze naar manieren om publiek op een zinvolle manier te blijven betrekken, zich te onderscheiden van de concurrentie en zo relevant mogelijk te zijn. Meer dan ooit is het superchargen van uw digitale momenten cruciaal om een concurrentievoordeel te behalen en een emotionele band – een menselijke verbinding – op te bouwen tussen consumenten en merken.

Tijdens dit event leer je alles over digital at scale, personalisatie, omnichannel en content lifecycle management om toe te passen binnen jouw organisatie! 

Macaw maakt als Sitecore Partner onderdeel uit van het event. Registreer voor het event via de link. We kijken er naar uit om je op 20 januari digitaal te verwelkomen in onze booth!

Overwin de digitale uitdagingen in 2021

In de Macaw Digital Booth zullen we enkele van de belangrijkste uitdagingen op digitaal gebied in 2021 behandelen, vanuit het perspectief van een full-service Sitecore Partner. Onze specialisten zijn enthousiast om u inzichten te geven in onze expertisegebieden.

  • De trends in de customer experience (CX) en hoe je een koploper kunt zijn op dit gebied
  • Stroomlijn contentmarketing creatie en publicatie om personalisatie te verbeteren
  • Inzichten voor jouw omnichannel aanpak voor commerce
  • Data-gedreven creatieve strategieën voor social media marketing

 

Hosted by

 

Sitecore-logo

Inschrijven