Macaw.nl/Events/Webinars/De business case van Employee Empowerment

De Business case van Employee Empowerment

“Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.”

Employee Empowerment

De business case van Employee Empowerment

Wat is de Business Value van Employee Empowerment?

“Employee Empowerment: zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.” Stephen Covey, Steve Jobs, Richard Branson, ze zeggen het allemaal. En toch leggen veel organisaties in hun digitale transformatie de focus vooral op nieuwe technologie en het invoeren van de customer journey. Een gemiste kans. Want om klanten goed te bedienen, zijn medewerkers onmisbaar.

Succesvolle bedrijven investeren niet alleen in innovatie en digitalisering voor de klantervaring, maar ook in Employee Empowerment. Medewerkers faciliteren zodat samenwerken, data-inzichten verzamelen en klantinformatie delen leuk en inspirerend wordt. Daarom leggen onze experts Harry Boers en Amancio Quant in dit webinar de focus op de business waarde van Employee Empowerment.

Tijdens het webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is Employee Empowerment?
  • Hoe bouw je een Business Case voor Employee Empowerment?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Hoe werkt het in de praktijk?

De business case van Employee Empowerment

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact