Macaw.nl/Events/Webinars/IT-beheer: ook in de cloud noodzakelijk

IT-beheer: ook in de cloud noodzakelijk

Regel ook voor de cloud beheer en weet met welke punten je als organisatie rekening moet houden.

cloud it beheer

Kijk het webinar T-beheer in de cloud

Cloud: waar moet je als organisatie rekening mee houden?

“Alles zit in de cloud. Dan is alles toch geregeld?” In gesprek met organisaties over hun cloudambities, brengen wij ook het beheer ter sprake. Dan is dit een veelgehoorde reactie. Traditioneel wordt alles dat met de on premise IT-omgeving te maken heeft, geregeld door IT-beheer. Bij overstap naar de cloud wordt vaak gedacht dat dit niet langer nodig is. De keuze voor de cloud wordt strategisch gemaakt en IT-beheer wordt hier derhalve niet bij betrokken.

Verantwoordelijkheid kun je echter niet uitbesteden. Wat doe je bijvoorbeeld als er vragen vanuit de organisatie komen over de locatie van specifieke data? In dit webinar leer je waarom het belangrijk is om óók voor de cloud beheer te regelen en met welke punten je als organisatie rekening moet houden. Bekijk de opname via onderstaand formulier.

Kijk het webinar T-beheer in de cloud

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact