Macaw.nl/Events/Webinars/Haal het maximale uit Power BI

Haal het maximale uit Power BI

Een webinar vol tips om Power BI succesvol te maken binnen jouw organisatie.

Power BI

Haal het maximale uit Power BI

Zo maak je het gebruik van Power BI tot een succes

Jouw organisatie heeft gekozen voor Power BI of staat aan de vooravond ervan. Met Power BI zet je data uit je organisatie om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Nu is de vraag: hoe maak je het gebruik van Power BI tot een succes en hoe haal je er het maximale uit?

Power BI tips: de valkuilen & oplossingen

Macaw heeft diverse organisaties begeleid in hun transitie en we zien overal vergelijkbare uitdagingen. In dit praktische webinar leer je alles over onze ervaring, de valkuilen en de oplossingen. Onze expert op het gebied van Microsoft Power BI, Dave Ruijter, laat je zien hoe je Power BI tot een succes maakt in jouw organisatie. Bekijk de opname van het webinar via de button aan de rechterzijde.

Haal het maximale uit Power BI

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact