Macaw Application Services

Biedt ondersteuning bij applicatiebeheer, functioneel beheer en DevOps

Wat betreft applicaties functioneert je IT-afdeling best goed. Maar je bent eigenlijk nog op zoek naar de verbindende factor tussen development en operations. Of je applicatielandschap staat al grotendeels, maar je weet niet precies hoe je ervoor kunt zorgen dat de applicaties altijd up-to-date blijven. Of er is nét te weinig kennis binnen de organisatie om nieuwe functionaliteit toe te voegen. Herken je deze situaties? Dan kan Macaw Application Services (MAS) je goed helpen. MAS biedt namelijk support op het gebied van applicatiebeheer, functioneel beheer en DevOps.

 

Het Application Support Team

We werken tegenwoordig steeds vaker volgens een proces waarbij applicaties continu worden doorontwikkeld en beheerd. Om in deze nieuwe behoefte te voorzien, heeft Macaw één vast team van specialisten samengesteld dat direct met je vraagstuk aan de slag gaat. Of je nu over een kleinschalige applicatie beschikt waar je sporadisch een aanpassing wilt doorvoeren, of op zoek bent naar proactieve ondersteuning bij de doorontwikkeling van een bedrijfskritische applicatie: Het Application Support Team biedt de helpende hand.

Download de factsheet

 

De Functional Supportdesk

Heeft je organisatie behoefte aan extra handjes op het gebied van functioneel beheer? Dan ben je bij de Functional Supportdesk van Macaw aan het juiste adres. Dit team van ervaren en betrokken functioneel beheerders staat tot je dienst bij al je functionele vraagstukken. Omdat we altijd naar volledige klanttevredenheid streven, hanteren we een Xperience Level Agreement (XLA). We denken proactief vanuit jouw perspectief mee over de beste oplossing.

Download de factsheet

 

DevOps Support

Development en operations zijn lange tijd gescheiden geweest. Het samenbrengen van deze twee afdelingen levert interessante voordelen op, maar het loslaten van oude patronen is niet altijd even eenvoudig. Met DevOps Support zorgt Macaw voor de juiste mindset en ondersteuning dankzij slimme tooling. Naast begeleiding van de DevOps-teamleden tijdens projecten, bestaat de dienst uit workshops en bootcamps. Deze zijn niet alleen gericht op de theorie van DevOps, maar ook op het werken met de tooling. Het resultaat? Apps van hoge kwaliteit en een snelle time to market.

Lees de blog

 

 

 

 

Eric Kwerreveld
Solution Center Manager

Meer weten?