Identity Management

Uw medewerkers werken steeds vaker digitaal en met meerdere devices vanaf verschillende locaties. Hoe gaat u om met privacygevoelige data? Is Identity en Access Management een thema op uw agenda? Of bent u zich daar net op aan het oriënteren? Bedenk dan goed welke directe voordelen u behaalt met Identity Lifecycle Management om te zorgen dat u veilige toegang heeft tot de cloud, zonder ongenode gasten en volgens een volledig controleerbaar proces.

U heeft behoefte aan meer grip op uw toegangsbeheer. U kunt geen risico lopen als het gaat over rollen en permissies van uw gebruikers. Maar bent u zich wel bewust van deze risico’s? Hoe lang duurt het voordat een gebruikersaccount is aangemaakt? Wie bewaakt dit proces?

Gebruikersrollen zijn van essentieel belang bij het toewijzen van gebruikersrechten. Zeker nu security, privacy en compliance hoog op de agenda staan. Zien uw medewerkers alleen die informatie die ook voor hun bestemd is? Macaw inventariseert, adviseert en assisteert u op het gebied van Identity Management en uw beleid daarop of neemt het geheel volledig in beheer. Zo bent u verzekerd van goed digitaal toegangsbeleid en praktische oplossingen voor de beveiliging van uw applicaties.
Macaw is Gold Partner van Microsoft. Onder andere op gebied van Identity en Access Management. Dat betekent dat wij u, naast de beste technologie, ook de beste gecertificeerde Microsoft specialisten bieden die u hier graag verder mee helpen.

Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.


Identity Management & Access Management

CERTIFIED GOLD IDENTITY & ACCESS PARTNER

Identity Management, Access Management, Microsoft Partner
Macaw is Certified Gold Microsoft Identity and Access partner. Deze certificering draagt Macaw al jaren met trots, daarnaast zijn er 15 andere Gold Microsoft certificeringen waarmee Macaw aantoont premium partner te zijn.

Carlo Poli
Senior Consultant