Outsourcing

Meer grip op IT, flexibiliteit in de business en stabiliteit in de operatie, lagere beheerkosten, altijd up-to-date software. Zo maar wat voorbeelden die een ideale wereld van de IT-manager schetst. Outsourcing kan u daarbij helpen.

Als verantwoordelijke voor de ICT wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de continuïteit van applicaties en zeker niet als ze ook nog een bedrijfskritieke rol hebben. Wat u wel wilt is succesvol kunnen acteren op de ontwikkelingen en trends in de markt en de juiste verantwoording kunnen afleggen naar de juiste stakeholders. Om uw focus hier volledig op te kunnen richten is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een geïntegreerd ecosysteem van demand, regie en supply. Concreet betekent dit dat u volledig ontzorgd bent en beschikt over een kostenefficiënte en schaalbare ICT-omgeving die uw organisatie in staat stelt om maximaal succesvol te zijn. Dit klinkt als een grote uitdaging, maar met de moderne technologieën die vandaag tot onze beschikking staan is dit een reële werkelijkheid.

Dat we de auto van de zaak inhuren via een leasemaatschappij vinden we inmiddels heel normaal, net zoals bijna geen bedrijf meer zelf de kantine verzorgt. Ook voor de IT-voorzieningen wordt die stap naar buiten steeds vaker gemaakt. Door gebrek aan mankracht en expertise wordt het lastiger de IT-kennis binnen organisaties up-to-date te houden en de eigen (maatwerk) IT-infrastructuren zijn vaak complex en weinig flexibel.
Wij nemen graag deze zorg uit handen en bieden services die garant staan voor operationele zekerheid. Door de inzet van onze specialistische kennis kunt u blindelings vertrouwen op de applicaties en infrastructuren die binnen uw organisatie draaien en die van cruciaal belang zijn voor de voortgang van de organisatie. Resultaat is dat uw IT-capaciteit maximaal beschikbaar is, zodat u kunt werken aan innovatieve en strategische projecten. Die naadloos aansluiten op de wensen en ontwikkelingen vanuit de business. Nieuwe initiatieven kunnen sneller gefaciliteerd worden waarbij de grip op en betrouwbaarheid van het platform gehandhaafd blijft. Voor de business houdt dit in dat er een omgeving wordt gecreëerd waar gewerkt kan worden vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wilt u hierover verder praten met ons? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Onze Expertise


OUTSOURCING
Outsourcing, Microsoft
Een moderne, bij u passende infrastructuur, waarbij flexibiliteit, innovatie en kwaliteit speerpunten zijn. Door (een deel) van alle beheerwerkzaamheden op de werkplekken, de servers en de infrastructuur bij ons in beheer te geven, nemen wij hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Dat kan via een hybride model: de eerste- en tweedelijns beheeractiviteiten worden door uw eigen IT-afdeling verzorgd, terwijl onze specialisten als flexibel vangnet dienen voor meer ingewikkelde issues op beheergebied. Het resultaat is dat u altijd over een betrouwbare infrastructuur beschikt.

APPLICATION MANAGEMENT
Outsourcing, Windows Azure
U wilt als IT-verantwoordelijke de volledige focus houden op het ondersteunen van uw core business. En in veel mindere mate bezig zijn met het onderhoud en beheer van bestaande applicaties. In dat geval kunt u uw applicatie(s) door ons laten beheren. Onze engineers staan 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van incidenten of het doorvoeren van changes. U kunt kiezen uit verschillende release management strategieën, zoals: incident management, change management, release management, configuration management, 24/7 support, test management, performance management, consultancy, application audits en application lifecycle management. Informeer naar de mogelijkheden.

INFRASTRUCTURE MANAGEMENT
>INFRASTRUCTURE MANAGEMENT, outsourcing
Eenvoudiger samenwerken en communiceren, sneller informatie vinden en delen, bedrijfsprocessen transparanter en effectiever maken. En dat ook nog eens op elk moment van de dag, vanaf elke plek in de wereld en vanaf elk device. De technische mogelijkheden zijn er klaar voor maar hoe zit het met uw eigen ICT-infrastructuur? Is deze voorbereid op de veranderende vraag naar snelheid, beschikbaarheid, flexibiliteit en stabiliteit? Een team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing, het (mede) beheren van uw IT-infrastructuur en het geven van gebruikersondersteuning. Informeer naar de mogelijkheden.

MONITORING
Microsoft Intune, Outsourcing
Vaste werkplekken met desktop pc’s behoren steeds meer tot de verleden tijd. De trend is dat medewerkers veel meer plaats en tijd onafhankelijk willen werken vanaf hun laptop, tablet of smartphone. Deze verschuiving naar mobiele werkplekken vraagt om een andere manier van beheren en beveiligen. U wilt voorkomen dat medewerkers bij incidenten of bepaalde updates telkens naar kantoor moeten komen. Liever wilt u dit centraal vanuit een beheerdashboard kunnen regelen waarbij u de status van o.a. de werkstations, laptops maar zeer zeker ook andere mobile devices kunt bewaken. Wij regelen dit graag voor u.

WERKPLEKBEHEER
werkplekbeheer, microsoft, outsourcing
Wilt u beschikken over werkstations die altijd zijn voorzien van de meest actuele technologie in een veilige en stabiele omgeving? Waar u nagenoeg geen omkijken naar heeft, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondersteunen van nieuwe initiatieven? Geef uw werkstations dan in beheer aan ons. Wij zorgen voor de uitrol van nieuwe software updates, het volledige beheer en optimalisatie van de werkplek. Door de inzet van centrale beheertooling worden uw werkstations, laptops, tablets en mobiele telefoons? op locatie of in een combinatie beheerd. Hierdoor beschikt u altijd over werkstations met actuele veilige en stabiele software. Informeer naar de mogelijkheden.

SERVICEDESK & SERVICE MANAGEMENT

Alle afspraken die zijn vastgelegd in een service level agreement (SLA) worden via een professionele servicedesk afgehandeld. Voor u betekent dit een vast aanspreekpunt en eventueel een team dat volledig is ingewerkt op uw applicatie(s). U wordt voortdurend geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen die voor u interessant zijn. Door de transparante werkwijze en persoonlijke aandacht die u krijgt bent u altijd op de hoogte van de status en capaciteit van uw IT-omgeving.

Johan van den Boogaard
Manager Outsourcing Services