Outsourcing

Managed Services

Voorafgaand aan de bouw van een nieuwe website of intranet, dient een weloverwogen keuze te worden gemaakt alwaar de omgeving onder te brengen. Wordt de oplossing straks ‘inhouse’ gedraaid, of is het de bedoeling dat deze wordt gehost bij een managed service provider? Naar Azure wellicht? Of vraagt de oplossing om een hybride infrastructuur? De oplossing is mede bepalend voor de infrastructuur! Andersom is de infrastructuur essentieel voor de te realiseren website of intranet. Immers betreft dit het fundament van de omgeving! Ons team van technisch consultants, system en cloud engineers nemen je graag aan de hand bij het bepalen, implementeren en beheren van jouw infrastructuur. Of je deze nu on premise, in Azure of in hybride vorm wenst te draaien.

Cloud Roadmap

Je staat voor een keuze: Wel of niet (al) naar de cloud? En met welke applicatie(s) dan? CRM? SharePoint? Outlook? Jouw Office applicaties? Maatwerk? Wat is hiervoor een geschikt moment? Onze technische consultants helpen je graag bij het invullen van het ‘waarom’, ‘wat’, ‘hoe’ en ‘wanneer’. Zij plaveien voor jou de weg naar ‘de cloud’ en ondersteunen bij de adoptie van Office 365 binnen jouw organisatie.

Azure Fundamentals

Ondersteuning gewenst bij het opzetten en onderhouden van je Azure omgeving? Ook dat is geen probleem. Onze technische consultants assisteren je van harte bij het invullen van de vraag ‘hoe’ Azure in te zetten binnen de organisatie en helpen je bij het gebruik van de Azure portal om toegang te krijgen tot de Azure subscription en (betaal)diensten die daaronder vallen.

Cloud Competence Center

Nu kunnen wij ons goed voorstellen dat je bij het inzetten van clouddiensten binnen jouw organisatie wel wat extra hulp kunt gebruiken. Om Azure optimaal te kunnen benutten, dient in de basis een aantal zaken zoals het Azure Active Directory (AAD), (netwerk)verbindingen en security goed te zijn ingeregeld. Onze cloud engineers helpen bij de configuratie, inrichting en ondersteuning van de Azure diensten die jij binnen jouw organisatie levert.

Naast consultancy bieden wij op het gebied van Managed Services de volgende beheerdiensten:

Managed Cloud Services

Hoewel Microsoft Azure een hoge beschikbaarheid garandeert, is het toch vervelend als je site ‘eruit’ ligt. Zeker als dit een commercieel gedreven, of anderszins business kritieke website betreft. Onze cloud specialisten doen er alles aan om het aantal verrassingen tot een minimum te beperken en downtime te voorkomen. Omgevingen worden zo nodig geup-downscaled en betaal jij alleen voor wat je afneemt. Ook wordt de omgeving 24/7 gemonitord en word je waar mogelijk voorzien van de nodige trendanalyses en advies op gebruikte en verbruikte Azure resources om eventuele kostenbesparingen te realiseren.

Managed System Services

Raak je dagelijkse verstrikt in alle activiteiten die erbij komen kijken om je on premise omgeving in de lucht te houden? Servers, accounts, services, data analyses, SQL queries, rapportage, logs, opschoning, uitbreiding van resources, thresholds, kpi’s, monitoring en alerting? Ons team van system engineers helpt je bij het beschikbaar maken en houden van jouw applicatie en/of website. De omgeving wordt 24/7 gemonitord en maandelijks word je geïnformeerd over de health status.

Modern Workplace

De moderne medewerkers van vandaag willen niet alleen op kantoor maar ook thuis, onderweg of bij klanten kunnen doorwerken. Een digitale werkplek die uitgerust met Office 365 altijd en overal op het apparaat van jouw keuze, zoals PC, tablet of telefoon, online en offline toegankelijk is. In een veilige omgeving afgestemd op gebruikers in hun eigen rol.

Secure by design

Identity & Access Management (IAM), Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM), Enterprise Mobility & Security (EM+S), Web Application Firewalls (WAF) zijn oplossingen die ertoe bijdragen jouw omgeving zo veilig en beveiligd mogelijk te maken. Onze technisch consultants weten je precies uit te leggen welke oplossing het beste past bij jouw omgeving en waarom. Vervolgens implementeren en beheren wij de oplossing voor je. Je wordt volledig ontzorgd!

Johan van den Boogaard
Manager Outsourcing Services