Macaw scoort 100% aanbevelingsscore in Giarte onderzoek

Hoofddorp, 30 juni 2017 – Macaw, serviceverlener in IT en Microsoft Gold partner, scoort in de jaarlijkse Outsourcings Performance benchmark van Giarte een 100% score op de Outsourcing Recommendation Score (ORS) index. Het bedrijf is daarmee één van de koplopers binnen de medium sized aanbieders.

Dit is het tweede jaar dat Macaw meedoet met het onderzoek. Giarte, sinds 2002 actief in onderzoek naar uitbesteders en dienstverleners, onderzocht van 38 serviceproviders hoe zij door hun klanten beoordeeld worden per relevante dienst. Dit jaar werd gekeken naar de diensten AM (Application Management), IM (Infrastructuur Management) en EUM (End User Management) waarin een tevredenheidsscore, een customer effort score en een trust score werd afgegeven. Ook op deze laatste score steeg het cijfer van Macaw met 5 punten ten opzichte van het voorgaande jaar.

Hoogste score op Cloud en Business Applications

Van de AM diensten werd de Cloud Transformation and Rationalization of Business Applications, het hoogst gewaardeerd met een 8,5. Op de IM diensten gold dat voor Cloud Connectivity en Connectivity. Binnen de EUM diensten waren zelfs vier services (Remote workspace, Business Application Provisioning, Physical Device Management en Federated Access) die een 8 scoorden. Van de trustindicatoren scoorde Macaw een 83 op betrouwbaarheid (“De serviceprovider houdt zich aan afspraken”).

Om aan het onderzoek deel te kunnen nemen moesten minstens 15 verschillende klanten de serviceprovider beoordelen. “We zijn erg trots op dit resultaat. Het geeft aan dat we op de goede weg zitten. Uiteraard blijven we ook nu nog continue ontwikkelen om onze klanten op alle vlakken optimaal tevreden te stellen. Maar het is een groot compliment dat elke klant ons momenteel aanbeveelt.” zegt William van der Pijl, Algemeen Directeur van Macaw.

De onderzoeksresultaten zijn in te zien op www.outsourcingperformance.nl en in de Giarte publicatie.

Giarte onderzoek Macaw aanbeveling