• Home
  • Over
  • Nieuws
  • Macaw-bij-microsoft-business-applications-summit-2018

Macaw bij Microsoft Business Applications Summit 2018

Eerste Business Application Platform Summit

25 juli 2018 - Eind maart vond de lancering van het Microsoft Business Application Platform plaats, waarin de werelden van Dynamics 365, Office 365 en Stand Alone Apps via PowerApps, Power Bi en Microsoft Flow bij elkaar komen. Dit platform maakt het mogelijk voor de business om laagdrempelig business Apps te ontwikkelen zonder direct bij IT aan te hoeven kloppen. Om meer ruchtbaarheid te geven aan het platform, welke reeds is omgedoopt in het Microsoft Power platform, organiseert Microsoft momenteel de eerste Business Application Platform Summit in Seattle (22 – 24 juli). Twee van onze collega’s (Michel Heijman, Technisch Consultant en Rob Eskes, Solution Consultant Business Applications) zijn aanwezig om alles te horen over de business impact en de nieuwste ontwikkelingen.

Partner voice

Microsoft wil tijdens de Summit de verhalen laten horen van klanten en developers. Macaw is door Microsoft gevraagd om tijdens meerdere sessies te spreken voor en namens de partners die bezig zijn om een power platform practice op te zetten. Vanuit dit oogpunt is Macaw uitgenodigd om deel te nemen aan de panel sessie ‘Succesful strategies for adopting PowerApps and Microsoft Flow at enterprise scale’ die op dinsdag 24 juli om 09:30 uur plaatsvond. Als enige partner van Microsoft, nam Michel Heijman namens Macaw deel als panellid. Ter introductie toonde Macaw onderstaande animatie film. In de film laat Macaw zien wat haar ervaring met het Power Platform is aan de hand van voorbeelden van klanten als Eneco, Heineken en een huidig project voor een internationale klant.

  

Afgelopen zondag woonde Michel Heijman verscheidene sessie bij ter voorbereiding en om het Macaw verhaal aan een select gezelschap ten gehore te brengen. Deze sessies werden begeleid door de Microsoft Product en Customer Succes teams en zij waren enthousiast over de input vanuit Macaw.

Select few

Door de reeds opgedane ervaring en betrokkenheid vanuit Macaw zullen Michel Heijman en Rob Eskes op woensdag een speciale meeting op de Microsoft Campus bijwonen. Tijdens deze meeting gaan zij samen met twintig anderen (aldus de select few) dieper in op het platform en hoe deze business wise ingezet kan worden.

Tijdens deze dag spreken onder andere James Phillips (Corporate VP Microsoft) en Charles Lamanna (GM Application Platform), wordt de roadmap besproken en zullen enige Enterprise klanten en partners, waaronder Macaw, hun ervaringen delen. Donderdag zal tevens gevuld zijn met meetings op de Microsoft Campus met het Product en Customer Succes team. Met al deze contacten en informatie kan Macaw zich verder ontwikkelen als business partner voor onze (toekomstige) klanten.

Macaw bij Microsoft business applications summit


Michel Heijman
Technisch Consultant

What's your challenge?