Meer dan een Dynamics CRM Partner

Sinds 2005 hebben onze Dynamics consultants bij meer dan 80 nationale en internationale organisaties uitdagende en complexe CRM projecten succesvol opgeleverd. Met als resultaat jarenlange en constructieve partnerships waarin Macaw continu haar toegevoegde waarde aantoont. Macaw is Gold Microsoft Dynamics Partner en ons ervaren Dynamics team gaat graag de uitdaging aan om Dynamics CRM binnen jouw organisatie succesvol te maken.

Bij Macaw stellen we onszelf continue de vraag: draagt hetgeen dat wij leveren actief bij aan het succes van onze klant? Dynamics CRM is hier geen uitzondering op. Onze ervaring leert dat puur de implementatie van het product vaak niet tot het gewenste resultaat leidt. Daarom stellen wij vragen als:

 • Welke stappen zijn genomen om de customer experience te borgen in CRM?
 • Op welke wijze is Dynamics CRM geïntegreerd in het applicatielandschap?
 • Hoe kan CRM optimaal gemonitord en geautomatiseerd worden?
 • In welke mate wordt het CRM intern gebruikt?

Voor elk antwoord hebben we specialisten in huis. Van Dynamics CRM-consultants tot aan integratie- en dataconsultants. Bovendien zorgen we ervoor dat CRM geadopteerd wordt binnen jouw organisatie. Onze consultants nemen de gebruikers mee in de kracht van Dynamics CRM en de waarde die zij aan jullie klanten leveren.

Een CRM met focus op jouw klanten

Dynamics CRM speelt in combinatie met je online kanalen en data analytics een belangrijke rol in het bereiken van de optimale Customer Experience. Het Dynamics CRM-team van Macaw focust zich dan ook op de toepassingen, die direct betrekking op jouw klanten hebben:

 • Sales
  Het vastleggen van alle klantdata, van lead, tot contactmomenten, tot contracten
 • Customer Service
  Alle communicatie en historie rondom service richting klanten
 • Field Service
  Het optimaliseren van serviceteams om klanten tevreden te houden
 • Project Service Automation
  Het faciliteren van projectteams binnen klantprojecten
 • Marketing
  Alle online kanalen in connectie met het klantenbestand, waardoor klanten relevante en gespecialiseerde content ontvangen.
 • Operations en Finance
  Optimaliseer je interne en financiële processen om de klanten nog beter te bedienen.
Microsoft Dynamics 365

Connect Dynamics CRM met je Digital Marketing Platform (DMP)

Voordat je daadwerkelijk contact hebt met je klanten, hebben ze reeds veel tijd besteed op je online kanalen om een beeld van je product/dienst te krijgen. De connector tussen Dynamics CRM en je Digital Marketing Platform is van cruciaal belang om je klanten ook online daadwerkelijk als klanten te benaderen en niet als bezoekers. Marketing kan haar content direct afstemmen en Sales weet waarin de klant geïnteresseerd is. Macaw heeft de connector tussen Dynamics CRM en Sitecore ontwikkeld. Uiteraard zijn wij in staat om andere DMP’s met Dynamics te verbinden.

CRM voorbij: xRM

De structuur en logica binnen Dynamics CRM kunnen onze CRM Consultants gebruiken om complexe bedrijfsprocessen in Dynamics onder te brengen. Op deze manier gebruiken zij de fundamenten van Dynamics CRM in de transformatie naar Dynamics xRM: any Relation Management. Denk aan het optimaliseren van contractmanagement tot aan het digitaliseren van productieprocessen. Onze consultants vertellen hier graag meer over.

Weten wat Macaw doet? Lees onze cases en blogs:

Cheatsheet

Rob Eskes
Solution Consultant

What's your challenge?