Macaw @ SUGCON Europe 2017

Deze week staat de Sitecore User Group Conference Europe 2017 op de agenda. De kracht van Sitecore wordt voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door de actieve community van Sitecore enthousiastelingen. Tijdens de SUG conferentie komen ze allemaal bij elkaar en uiteraard is Macaw als Sitecore Platinum Partner van de partij. Collega’s Gert Maas en Erwin Rijss geven er een presentatie waarin ze een alternatieve visie geven op de kortste weg naar business value vanuit het Sitecore platform. Ben je er bij?

SUGCON Europe 2017 - 18 en 19 mei, Amsterdam
Sitecore developers en marketing professionals kijken er al weer met veel plezier naar uit, SUG CON 2017. Hét Sitecore event dat voor en door de community wordt georganiseerd. De laatste ontwikkelingen, inzichten en ervaringen rel="noopener noreferrer" worden er gedeeld. De SUG CON agenda is goed gevuld met zowel technische als marketinggerichte presentaties. Aanwezigen uit binnen- en buitenland kunnen de banden weer aanhalen en van gedachte wisselen met de beste professionals uit de Sitecore gemeenschap. Daaronder ook uiteraard de Sitecore specialisten van Macaw. Actief in de organisatie, aanwezig op het evenement en uiteraard ook op het podium met een sprankelende presentatie.

Tijd voor een nieuwe website? Tijd voor marketingsucces?
Macaw’s Gert en Erwin komen in de presentatie met een originele kijk op de afwegingen die gemaakt zouden moeten worden als de vraag naar een nieuwe website is gerezen. Waar draait het eigenlijk om bij de realisatie van een nieuwe website? Welke doelstellingen wil je met de website behalen? Hoe kom je het snelst tot het behalen van die doelstellingen? Hoe maximaliseer je ‘business value’ met het Sitecore Experience platform? Gert en Erwin presenteren een inspirerende visie op dergelijke vragen. Origineel of bewezen? Logisch of opmerkelijk? Verwacht geen eenzijdige ‘lecture’, maar een discussiestarter waar de gedeelde inzichten ter leeringh ende vermaeck tot ieders eigen waarheid mag leiden. Genoeg stellingnames om nog eens rustig over na te praten tijdens de borrel!

Het Sitecore marketing platform: gedreven door data
Uiteraard zijn er genoeg technische inzichten in de presentatie verwerkt. Het benutten van verschillende databronnen in het Sitecore Experience platform, staat aan de basis van marketing succes. Techniek ontmoet strategie! Waar moet je dan aan denken? Dat kun je gaan bekijken op SUGCON Europe, 18 en 19 mei in Amsterdam.

Gedurende het evenement vertellen de aanwezige collega’s je graag meer over Macaw, onze Sitecore expertise en innovatieve technische, data- en marketingoplossingen. Kom ook even bij de Macaw stand buurten, er is een leuke actie waarmee je kans maakt op een Raspberry Pi.

Zien we je daar?