Webinar: The Blockchain Economy in 30 minuten

In 30 minuten enthousiasme, rationalisme en common sense laten Harry en Jack je zien wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn, hoe snel deze gaan en wat de voors en tegens zijn. Bekijk de opname van het webinar door het onderstaande formulier in te vullen. 

Bekijk video

Blockchain: wat moet je er als organisatie mee? 

Is Blockchain weer de volgende voorbijgaande hype of bubbel? Jack Klaassen, technology strategist van Macaw, bezocht de Crypto Valley Blockchain Conference in het Zwitserse Zug. Hij neemt je samen met business strategist Harry Boers mee in de wereld van blockchain.

“Blockchain is here to stay”, Jack Klaassen | Technology Strategist Macaw 

Met blockchain technologie kun je bestaande oplossingen tegen lagere kosten veel slimmer en efficiënter maken. De grootste potentie zit echter in de nieuwe economische mogelijkheden. Volgens sommigen gaat blockchain bestaande economische modellen volledig vervangen. Op relatief korte termijn. Maakt dat blockchain een bedreiging of juist een kans?

Rond het Zwitserse Zug is een ware Crypto Valley ontstaan met ongeveer 40.000 werkzame mensen binnen de blockchain-industrie. Er gaan honderden miljarden in om. Er zijn voorspellingen dat de blockchain-economie de komende jaren uitgroeit naar de omvang van een G7-land. Dat het groots is en impact heeft staat dus als een paal boven water. Maar wat moet je er als organisatie mee?

Harry Boers
Strategist

What's your challenge?