CRM Partner

Meer dan ooit is de dienstverlening naar klanten van het grootste belang voor organisaties. De klant wil zich begrepen voelen en wil verrast worden. Alles draait dus om de klant en daar dien je je organisatie op in te richten. Dit begint met een centrale plek waar je alle gegevens over je klanten bewaart. Dit is je Customer Relationship Management-systeem (CRM). In een moderne organisatie heeft niet alleen sales toegang, maar ook marketing en serviceteams. Iedereen zorgt ervoor dat klantinformatie up to date blijft. Het optimaal inzetten en benutten van deze klantdata, is cruciaal voor het behalen van je businessdoelstellingen.

Meer dan een CRM partner

Het behalen van de businessdoelstellingen, behelst meer dan alleen een CRM-systeem implementeren. De kracht van Macaw ligt dan ook in de breedte van onze dienstverlening. Macaw heeft consultants voor vrijwel alle Microsoft-toepassingen in huis, zoals System Integration, PowerBi, Data Science, PowerApps, Office365 en Sharepoint. En voor marketingdoeleinden werken we met Digital Marketing platformen Sitecore en ClickDimensions. Daarnaast is er tevens de nodige kennis van Enterprise Architecture, IoT en Blockchain. Op die manier helpen wij organisaties met het samenbrengen van alle elementen voor een succesvolle dienstverlening naar hún klanten. Bij Macaw stellen we onszelf continue de vraag: draagt hetgeen dat wij leveren actief bij aan het succes van onze klant? CRM is hier geen uitzondering op. Onze ervaring leert dat puur de implementatie van het product vaak niet tot het gewenste resultaat leidt. Daarom stellen wij vragen als:

  • Welke stappen zijn genomen om de customer experience te borgen in CRM?
  • Op welke wijze is CRM geïntegreerd in het applicatielandschap?
  • Hoe kan CRM optimaal gemonitord en geautomatiseerd worden?
  • In welke mate wordt het CRM intern gebruikt?

Voor elk antwoord hebben we specialisten in huis. Onze CRM-consultantsen beschikken overuitgebreide ervaring op functioneel en technisch vlak. Zij nemen je mee in de kracht van CRM, zodat jij toegevoegde waarde aan je klanten kunt leveren.  

Sinds 2005 hebben onze consultants bij meer dan 80 nationale en internationale organisaties uitdagende en complexe CRM-projecten opgeleverd, met jarenlange partnerships als resultaat. Macaw is Gold Microsoft Dynamics Partner en ons Dynamics-team gaat graag de uitdaging aan om Dynamics CRM binnen jouw organisatie succesvol te maken.

Dynamics CRM voor Sales, Service & Marketing

Macaw is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics CRM, dat door Microsoft tevens Dynamics Customer Engagement genoemd wordt. Heb je een ander CRM-systeem en denk je erover om over te stappen? Geen probleem, ook hierover adviseren we je graag. De bijhorende toepassingen richten geheel op de klanten van je organisatie. Macaw concentreert zich op het optimaal implementeren en benutten van deze CRM-toepassingen. Voor ERP-gerelateerde toepassingen werken we samen met gespecialiseerde partners. In de praktijk ziet het spectrum van onze dienstverlening er als volgt uit: 

Microsoft Dynamics 365

Lees hier meer over Microsoft Dynamics 365.

CRM binnen Customer Engagement

Om de optimale Customer Engagement of Experience te bereiken speelt Dynamics CRM in combinatie met je online kanalen en data analytics een zeer belangrijke rol. Het ultieme doel van deze combinatie is uiteindelijk Customer Engagement. Met andere woorden: op het juiste moment, het juiste product of dienst via het juiste kanaal aan je klanten aanbieden. 

Connect Dynamics CRM met je Digital Marketing Platform

Voordat je daadwerkelijk contact hebt met je klanten, hebben ze reeds veel tijd besteed op je online kanalen om een beeld van je product/dienst te krijgen. De connector tussen Dynamics CRM en je Digital Marketing Platform (DMP) is van cruciaal belang om je klanten ook online daadwerkelijk als klanten te benaderen en niet als bezoekers. Marketing kan haar content direct afstemmen en Sales weet waarin de klant geïnteresseerd is. Macaw heeft een standaard connector tussen Dynamics CRM en Sitecore ontwikkeld. Daarnaast zijn wij in staat om andere DMP’s met Dynamics te verbinden.

Maatwerkoplossingen met Dynamics als basis

Dynamics 365 heeft uitgebreide mogelijkheden en we weten uit ervaring dat het overgrote deel van de processen binnen organisaties hierin geborgd zijn. Toch komen we ook vraagstukken tegen die niet op te lossen zijn met de standaard mogelijkheden. Onze technische Dynamics-consultants maken dan een custom made oplossing, oftewel xRM. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van contractmanagement tot aan het digitaliseren van productieprocessen.  

Lees meer in onze cases: Case van Doorne en Case Evides

Rob Eskes
Solution Sales

What's your challenge?