Webinar: Power Platform & Governance

Datum: wegens omstandigheden is het webinar helaas uitgesteld tot nader te bepalen datum. Schrijf je alvast in en we houden je op de hoogte van onze nieuwe live datum!

Hoe voorkom je applicatie wildgroei met het Power Platform?

Iedereen heeft het over Digital Transformation, maar IT heeft het te druk met de normale gang van zaken. Nieuwe technologieën komen om de hoek kijken: Het Power Platform, de business maakt hun eigen Apps zonder tussenkomst van IT. Maar hoe voorkom je een wildgroei aan applicaties? Hoe zorg je ervoor dat de juiste applicaties op een gecontroleerde wijze gebouwd worden door de business en hoe houd je toezicht op de databronnen? Een greep uit de vragen die in dit webinar beantwoord worden!

Dit webinar gaat verder waar het eerste Power Platform Webinar gestopt is. Onze expert, Michel Heijman (Principal Consultant), neemt je mee in de mogelijkheden die het Power Platform biedt voor het inregelen van een governance structuur. Ook gaat hij in op welke keuzes je moet maken, hoe je je omgeving inricht, welke processen van belang zijn en en hoe je omgaat met GDPR.

Na dit webinar heb je:

  • Inzicht in hoe je het platform kunt inrichten (compliance & governance).
  • Een beeld van hoe je het Microsoft Power Platform kunt aanbieden aan de business in je organisatie.
  • Voorbeelden gezien van wat het platform biedt inzake van preventie van gegevensverlies.

Reserveer al vast een plekje in het webinar

 

Michel Heijman
Principal Consultant

What's your challenge?