Partnership Evides

IT-kennis

Evides Waterbedrijf levert drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en bedrijven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. In het drinkwatersegment bezet Evides, gemeten naar aansluitingen, afzet en omzet, de tweede plaats in Nederland. Evides streeft naar verduurzaming van haar bedrijfsprocessen, deelt kennis met waterbedrijven in ontwikkelingslanden en investeert veel in onderzoek en innovatie. Ook op IT-gebied. Dat kent zo veel specialismes dat het voor Evides niet mogelijk is alle IT-kennis zelf in huis te halen. Ze maken dan ook bewust de keus om specialistische IT-kennis extern te zoeken. En dus te werken met partners.

"Macaw is onze partner voor Microsoft-toepassingen en we hebben geen reden om van partner te wisselen."
ALEXANDER DE BLOK | Hoofd ICT Beheer

Microsoft-toepassingen

Macaw is sinds negen jaar één van de grootste partners van Evides. Veel van wat met Microsoft-toepassingen te maken heeft, besteedt Evides uit aan Macaw. Macaw is verantwoordelijk voor grote IT-projecten, zoals het ontwikkelen van een state-of-the-art BI-platform en een compleet geïntegreerd CRM-systeem. Maar ook voor het beheer van alle IT-oplossingen en maatwerk. Denk hierbij aan het SharePoint-intranet en Office 365. Voor de IT-afdeling van Evides fungeert Macaw als tweede- en derdelijns support. Maar naast het invullen van de technische kant is Macaw vooral ook strategisch sparringpartner bij de keuze van Evides voor nieuwe, innovatieve technologie.

Digitale transformatie

Macaw heeft Evides de afgelopen jaren begeleid in zijn digitale transformatie. Evides beschikt met Macaw als strategisch partner altijd over de benodigde specialistische kennis van en over ervaring met de nieuwste technologie van Microsoft. Macaw zorgt dat Evides meegroeit met alle nieuwe ontwikkelingen van Microsoft. Door de inzet van Macaw heeft Evides op een stabiele manier het Microsoft-platform uitgebouwd. “Macaw is onze partner voor Microsoft-toepassingen en we hebben geen reden om van partner te wisselen“, aldus Alexander de Blok, ‎Hoofd ICT Beheer.

William Vroegindewey
Segmentmanager

What's your challenge?