Macaw behaalt Sitecore’s hoogste partnerstatus

Intensieve en succesvolle samenwerking leidt tot benoeming Macaw Platinum Implementatie Partner.

Sitecore heeft Macaw benoemd tot Sitecore Platinum Implementation Partner. Macaw heeft daarmee de hoogst mogelijke partnerstatus behaald. Hiermee erkent Sitecore de expertise van Macaw op het gebied van digitale marketing, Commerce, marketing automation en marketing intelligence.

Sitecore stelt forse eisen aan het Platinum Partnership. “Platinum Partners zijn leidend in de markt. Wij zien in Macaw een partner met een duidelijke vooruitstrevende visie op innovatieve IT. Ze zetten niet alleen hun brede technologische kennis in, maar begeleiden hun klanten hiermee juist bij complete digitale transformaties. De intensieve samenwerking met Macaw leidde intussen al tot een groot aantal nieuwe klanten zoals Priva, Enza Zaden, ONVZ, ANWB Reizen en D-rt Groep”, zegt Ramon Weterings, Regional Vice President Benelux & France bij Sitecore.

“Wat Macaw uniek maakt is het door hen ontwikkelde Sitecore framework. Dat stelt ze in staat om een Sitecore-implementatie te standaardiseren en drastisch te versnellen. Organisaties starten niet meer vanaf nul, maar met een vooraf ingerichte omgeving”, vervolgt Niels Golden, Partner Manager Benelux & France. “We zien een enorme potentie in samenwerking met partners zoals Macaw. Niet alleen door de positie die het bedrijf heeft in de markt en hun intensieve samenwerking met Microsoft, maar juist ook door hun visie, vooruitstrevendheid en daadkracht.”

William van der Pijl, Directeur Operations bij Macaw: " Wij zijn heel trots dat wij binnen twee jaar deze status hebben behaald. Dat sluit aan bij onze ambitie om op het hoogste niveau te werken. Sitecore past als online customer experience platform erg goed binnen onze visie op digitale transformatie. Wij integreren Sitecore onder andere met marketing automation, marketing intelligence en CRM om marketing nog beter te laten renderen."