Data Science Session

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Data Science speelt een belangrijke rol in een succesvolle toekomst

Je beschikt over een grote hoeveelheid data en wil weten wat voor waarde je hieruit kunt halen, of hoe je de data kunt verrijken met externe databronnen. Onze ervaring is dat veel bedrijven niet weten waar ze moeten beginnen met Data Science. Herkenbaar?
Meld je dan nu aan voor een Data Science Session bij jou op kantoor.
In twee uur weet je precies wat voor mogelijkheden je data bieden en ontvang je een op maat gemaakt advies van onze Data Scientist Sanne Menning. Dit advies geeft u concrete handvatten om volgende stappen te maken in het omzetten van data naar waarde.

Onze expert

Sanne is een ervaren onderzoeker met veel kennis van data en onderzoeksmethodiek. Haar kracht ligt in het vertalen van deze inhoudelijke kennis naar toegevoegde waarde voor een organisatie. Met een hands-on analytische aanpak weet zij uitdagingen tot realistische oplossingen om te zetten. Daarnaast promoveert zij in Neurosciences bij het VU waar ze een Young Investigator Award en een Outstanding Research Award voor won.

Onze ervaring

Macaw heeft ruime ervaring in het beschikbaar stellen van data uit jouw systemen, deze te verrijken met externe data en dit te vertalen naar de juiste inzichten. We hebben klanten zoals PWN, Vereniging Eigen Huis en KH engineering geholpen bij het realiseren van besparingen en het vergroten van omzet. Dit kon gerealiseerd worden door het uitvoeren van analyses op basis van technieken zoals data- en process mining. Door het begrijpen van data, de business en het toepassen van wiskundige technieken kunnen wij je helpen vooruit te kijken en beslissingen voor de toekomst op basis van data te nemen.

Meld je gratis aan voor een Data Science Session

Datum: wanneer het jou uitkomt.

Tijdstip: in overleg.

Locatie: bij jou op kantoor.

Sanne Menning
Data Scientist

What's your challenge?