Data Science Session

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Data is de nieuwe olie en Data Science speelt een belangrijke rol in een succesvolle toekomst.

U beschikt over een grote hoeveelheid data en wilt weten wat voor waarde u hieruit kunt halen, of hoe u uw data kunt verrijken met externe databronnen. Onze ervaring is dat veel bedrijven niet weten waar ze moeten beginnen met Data Science. Herkenbaar?
Meld u dan nu aan voor een Data Science Session bij u op kantoor.
In twee uur weet u precies wat voor mogelijkheden uw data bieden en ontvangt u een op maat gemaakt advies van onze Data Scientist Sanne Menning. Dit advies geeft u concrete handvatten om volgende stappen te maken in het omzetten van data naar waarde.

Onze expert
Sanne is een ervaren onderzoeker met veel kennis van data en onderzoeksmethodiek. Haar kracht ligt in het vertalen van deze inhoudelijke kennis naar toegevoegde waarde voor een organisatie. Met een hands-on analytische aanpak weet zij uitdagingen tot realistische oplossingen om te zetten. Daarnaast promoveert zij in Neurosciences bij het VU waar ze een Young Investigator Award en een Outstanding Research Award voor won.

Onze ervaring
Macaw heeft ruime ervaring in het beschikbaar stellen van data uit uw systemen, deze te verrijken met externe data en dit te vertalen naar de juiste inzichten. We hebben klanten zoals PWN, Vereniging Eigen Huis en KH engineering geholpen bij het realiseren van besparingen en het vergroten van omzet. Dit kon gerealiseerd worden door het uitvoeren van analyses op basis van technieken zoals data- en process mining. Door het begrijpen van data, uw business en het toepassen van wiskundige technieken kunnen wij u helpen vooruit te kijken en beslissingen voor de toekomst op basis van data te nemen.

Meld u nu gratis aan voor een Data Science Session

Datum:
Wanneer het u uitkomt.

Tijdstip:
In overleg.

Locatie:
Bij u op kantoor.

 

 

Sanne Menning
Data Scientist

What's your challenge?