Video: Conversie Optimalisatie

Get ready for Digital Growth

Breng online marketing naar een hoger niveau met conversie optimalisatie

Welkom bij het webinar conversie optimalisatie uit de serie Digital Marketing Webinars! Ben jij verantwoordelijk voor marketing, e-commerce of insights en wil jij weten hoe je meer waarde uit je bestaande digitale kanalen kunt halen? Het antwoord ligt in het optimaliseren van de conversie en de voortdurende verbetering hiervan. Kijk de opname van het webinar via onderstaand formulier.

In een steeds heftigere concurrerende online wereld, waar bezoekers continu veeleisender en ongeduldiger zijn is het van belang dat jouw digitale interacties aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Je bent waarschijnlijk al stappen aan het maken om je bezoekers meer van deze betekenisvolle ervaringen te bieden. Maar hoe zet je de bezoekers om in converterende en loyale klanten? 

Conversie is een bekende uitdaging waar veel online marketeers zich mee bezig houden. Dit webinar geeft je hulpmiddelen waarmee je nieuwe conversie mogelijkheden identificeert, en waarmee je nieuwe klanten met grotere efficiëntie werft. 

In 20 minuten geeft onze expert je: 

  • Handige tips en tricks voor conversie optimalisatie
  • Best practices in online conversie
  • Handvatten om zelf aan de slag te gaan met het ‘Digital Growth Model’ van Macaw 

Ontvang de video

Over de presentator

Sten Verveen (Consultant Digital Marketing), laat je tijdens dit webinar zien waarom conversie optimalisatie noodzakelijk is in de hedendaagse digital marketing. Sten heeft een passie voor data, marketing en streeft ernaar om klanten naar een hoger niveau te tillen. Samen met het multidisciplinaire team (designers, developers, data scientists en analisten) van Macaw bundelen zij hun ervaring om je mee te nemen naar een hoger niveau van conversie. 

Sten Verveen
Business Consultant

What's your challenge?