Webinar | Microsoft Teams: aan of uit?

Wil jouw organisatie makkelijk samenwerken met zowel haar eigen collega's als de business partners van buiten de organisatie? Maar, maak je je zorgen om de veiligheid van je data? Mis het webinar 'Microsoft Teams: aan of uit?' dan niet. 

Microsoft Teams is een geschikte tool voor het bevorderen van samenwerking en is zeer laagdrempelig in gebruik. Maar, dit is tegelijkertijd ook een risico: hoe staat het met de veiligheid van je data? Al snel kun je het overzicht verliezen wie waar toegang tot heeft. En vergeet ook niet je externe medewerkers. Waar hebben zij toegang tot en zit daar gevoelige data bij? Deze vragen worden steeds vaker gesteld en dat is volkomen terecht. 

Is jouw Microsoft Teams omgeving niet goed ingericht of niet voldoende beveiligd, dan is Teams 'uit' een verstandige optie. Of kies je liever voor een inrichting die past bij de ambities van jouw mensen om optimaal samen te werken? Zet dan Teams 'aan'.

Webinar take-outs

In dit webinar nemen onze experts, Paul Slijkhuis & Dirk Zekveld, je mee in de ervaringen die zij opdeden bij tientallen implementaties van Microsoft Teams. In 30 minuten presenteren Paul en Dirk hun best practices en concrete tips over Security in Microsoft Teams. Na dit webinar heb je inzicht in de verschillende mogelijkheden die Teams biedt om een passende, gecontroleerde manier van samenwerken voor jouw organisatie te faciliteren. Kies voor Teams 'aan' en ontvang via onderstaand formulier de opname.

Teams aan!

Paul Slijkhuis
Solution Consultant

What's your challenge?