Webinar: Modern samenwerken met Microsoft Teams

Hoe staat jouw samenwerkstrategie ervoor?

Ben jij lid van één of meerdere teams? Bekijk dan de opname van dit webinar. Tijdens het webinar gaat onze expert, Dirk Zekveld, in op de positie van Microsoft Teams binnen Office 365 en hoe Microsoft Teams past binnen de samenwerkstrategie van jouw organisatie. Bekijk de video via onderstaand formulier. 

Na dit webinar heb je:

  • Kennis over Microsoft Teams
  • Voorbeelden gezien van verschillende inrichtingen van Microsoft Teams
  • Een goed beeld van toekomstige features van Microsoft Teams

 Waarom werken met Microsoft Teams?

Organisatiestructuren worden steeds platter en medewerkers verwachten transparantie en betrokkenheid bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen. Daarnaast zitten medewerkers tegenwoordig in twee keer zoveel teams als vijf jaar geleden en zijn deze teams meestal ook nog dynamisch qua samenstelling. Als gevolg moeten medewerkers steeds meer samenwerken. Maar, daarbij gaat veel tijd verloren als de samenstelling van het team verandert of als nieuwe teamleden up-to-speed gebracht moeten worden. Met deze ontwikkelingen en trends in gedachte is Microsoft Teams ontwikkeld.

Wij zien teams opbloeien en beter presteren wanneer informatie open en transparant gedeeld wordt en wanneer mensen met verschillende werkstijlen makkelijk en eenvoudig toegang hebben tot die informatie. Een one-size-fits-all opzet bestaat vandaag de dag niet meer en daarom is Microsoft Teams op een flexibele manier opgezet. Dit zorgt ervoor dat Microsoft Teams verschillende soorten werkgroepen en werkstijlen optimaal faciliteert.

Over Dirk Zekveld

Dirk Zekveld, Business Consultant bij Macaw, is een veteraan in het Microsoft eco-systeem en heeft vele organisaties begeleid bij het optimaliseren hun Employee Experience. Dirk begrijpt dat gebruikers op de eerste plaats staan in de continue veranderende digitale wereld.

 

Bekijk het hier

Dirk Zekveld
Business Consultant Office 365

What's your challenge?