Video: Trust over Trickery | verhoog jouw customer loyalty

Ben jij bezig met het geluk en welzijn van jouw klanten?

Ben jij een Marketeer, Creative of Productmanager en wil jij weten hoe je de binding met jouw klanten verhoogt? Het antwoord ligt in het winnen van het vertrouwen onder jouw doelgroep. Bekijk de opname van dit webinar en verhoog de customer loyalty bij jouwklanten. 

Want, zeg eens eerlijk: ben jij echt bezig met het welzijn en geluk van jouw klanten? Bieden jouw producten, diensten of  experiences wel echte waarde in hun levens? Of denk je stiekem alleen aan jezelf (..en aan jouw targets)? Is de ‘human centered design’ filosofie binnen jouw organisatie eigenlijk wel gelukt? Of is het een fabeltje dat we onszelf vertellen?

Eelco van Collenburg (Art Director, Macaw) laat je in 20 minuten zien waarom we onze eco-systemen op een andere manier moeten gaan ontwerpen en kritisch moeten blijven. Waarom is brand-activism niet zomaar een trend? En waarom is onze telefoonverslaving slechts een symptoom van een groter probleem? In dit manifest stelt Eelco niet alleen het probleem aan de kaak, maar biedt hij je ook een bewezen en makkelijk implementeerbare oplossing.

Tijdens dit webinar krijg je naast een kritische blik ook:

  • Inzicht in de impact op jouw merk, strategie en dagelijkse manier van werken.
  • Een praktisch model waarmee je het vertrouwen van de gebruikers verhoogt. 

Dit webinar is onderdeel van onze Digital Marketing Webinar Serie, waarmee we je willen inspireren over merk, design, propositie en marketing technology.  

Gain more trust! Kijk de video

Eelco van Collenburg
Art Director

What's your challenge?