Blockchain FastTrack: Een werkende Blockchain App in 3 weken

Vanuit het bedrijfsleven is er veel interesse voor de mogelijke toepassingen van blockchain. Er zijn allerlei toepassingen denkbaar om de business sneller en slimmer te maken of om geheel nieuwe businessmodellen te creëren. Hiervoor heb je de juiste gereedschappen en goede vakmensen nodig. Macaw heeft beide in huis.

Azure Blockchain Workbench

Het afgelopen jaar zijn we als een van de weinige partners wereldwijd, nauw betrokken geweest bij de Azure Blockchain Workbench. We hebben diverse toepassingen ontwikkeld voor onze klanten met behulp van deze technologie. Hierdoor hebben we actief bijgedragen aan het huidige hoge niveau van de technologie. Bovendien heeft dit eraan bijgedragen dat onze mensen zich inmiddels op het hoogste niveau bevinden.

Blockchain FastTrack

Hoe kan jouw organisatie hiervan profiteren? Door onze ervaring met deze technologie hebben we de Blockchain FastTrack: een werkende blockchain-applicatie in 3 weken kunnen ontwikkelen. Hierdoor krijg je binnen korte tijd inzicht in de manier waarop blockchaintechnologie toegevoegde waarde voor jouw organisatie kan bieden. Zonder dat aanvullende technische kennis noodzakelijk is. We leven een Proof of Concept (PoC) op, die zo ingericht is dat er direct op doorontwikkeld kan worden, voor integratie met allerhande applicaties. Je leest meer over blockchain voor bedrijven in dit blog

De Blockchain FastTrack: een werkende blockchain-applicatie in 3 weken bestaat uit 4 stappen, waarmee je verzekerd bent van een bruikbare applicatie die toegevoegde waarde voor jouw organisatie biedt. Je leest er alles over in onze onepager, vul hieronder je gegevens in om het document te downloaden.

 

Onepager download

Harry Boers
Strateeg

What's your challenge?