Microsoft Dynamics CRM: focus op jouw klanten

Het optimaal bedienen van klanten is vandaag de dag van het grootste belang voor organisaties. Omdat alles om de klant draait, dien je je organisatie hierop in te richten. CRM speelt hier een belangrijke rol in. Sterker nog: het CRM van Microsoft wordt ook wel Dynamics Customer Engagement genoemd. Binnen de verschillende toepassingen van CRM ligt de focus op de klanten van jouw organisatie. Naast CRM-functionaliteit bevat Dynamics 365 tevens ERP-functionaliteiten.

Bij Macaw concentreren we ons op het implementeren en optimaal benutten van de CRM-toepassingen. Voor ERP-gerelateerde toepassingen werken we samen met gespecialiseerde partners. Het spectrum van onze dienstverlening op Dynamics-vlak ziet er zo uit:

Microsoft Dynamics 365
 • Sales
  Het vastleggen van alle klantdata, van lead, tot contactmomenten, tot contracten
 • Customer Service
  Alle communicatie en historie rondom service richting klanten
 • Field Service
  Het optimaliseren van serviceteams om klanten tevreden te houden
 • Project Service Automation
  Het faciliteren van projectteams binnen klantprojecten
 • Marketing
  Alle online kanalen in connectie met het klantenbestand, waardoor klanten relevante en gespecialiseerde content ontvangen.
 • Operations en Finance
  Optimaliseer je interne en financiële processen om de klanten nog beter te bedienen.
 • Talent
  Hierin hou je alle activiteiten voor recruitment en people management (training, beoordelingsgesprekken etc) bij
 • Retail
  Een oplossing voor de detailhandel voor alle afzetkanalen

Microsoft Dynamics CRM binnen je organisatie

De focus op Microsoft Dynamics CRM stelt ons in staat om jouw organisatie te ondersteunen en adviseren. Onze kracht ligt hierbij in de breedte van onze dienstverlening. Om hierin echt succesvol te kunnen zijn is de samenwerking met andere tools en platformen van cruciaal belang. Naast Dynamics heeft Macaw consultants voor andere Microsoft-toepassingen, zoals System Integration, Power BI, Data Science, PowerApps, Office365 en Sharepoint in huis. Voor marketingdoeleinden werken we met Digital Marketing Platformen Sitecore en ClickDimensions. Bovendien hebben we de nodige kennis van uiteenlopende onderwerpen als Enterprise Architecture, IoT en Blockchain.

Gezien deze diversiteit aan specialisten is Macaw, als Gold Certified Microsoft Partner, in staat om succesvolle combinaties te creëren. Zo vormt Dynamics CRM samen met online kanalen en data analytics de perfectie combinatie om tot de ultieme Customer Engagement te komen.

Aanvullende producten en diensten op Microsoft Dynamics CRM

Dynamics 365 is een uitgebreid pakket met een breed scala aan mogelijkheden. Om het succes te maximaliseren onderscheiden we een viertal aanvullende producten en diensten:

Dynamics 365 Sitecore Connector

Deze volledig geautomatiseerde tweewegskoppeling zorgt ervoor dat data tussen Dynamics en Sitecore continue uitgewisseld wordt.

ClickDimensions

Deze marketing automation-applicatie is een add-in op Dynamics CRM. Met deze compleet in Dynamics geïntegreerde tool kun je eenvoudig mailcampagnes opzetten en versturen aan de hand van klikgedrag.

xRM

Is jouw vraagstuk niet op te lossen met de standaardmogelijkheden van Dynamics? Hiervoor kunnen onze experts een custom made oplossing op de fundamenten van Dynamics 365 bouwen.

Integratie met Microsoft Dynamics CRM

Voor correcte uitwisseling van data met andere systemen voor het beste resultaat, maken onze experts op het vlak van System Integration de relevante koppelingen tussen verschillende systemen.

Rob Eskes
Solution Sales

What's your challenge?