Digital Marketing & Commerce

Stel je kent de smaak van de bezoeker die rondkijkt in uw winkel... Stel je ziet haar sociale relatie met die andere klant op uw website... Stel je kunt 80% van haar volgende stappen voorspellen...Wat zou je doen?

Marketing automation

Met de moderne technologieën die vandaag tot onze beschikking staan ben je in staat om steeds slimmere connecties te leggen tussen mens en merk. Met behulp van marketing automation kun je de interactie met je klanten verregaand orkestreren en daarmee het serviceniveau verhogen. Welke content wordt wanneer getoond aan welk publiek op welk kanaal en met welk doel? 

Parameters die je meegeeft aan jouw type doelgroep beïnvloeden de content die zij krijgen en waar. Klantprofielen worden verder verrijkt met alle acties die zij ondernemen waardoor jouw merk meegroeit met de niches in de doelgroep. Door het toepassen van deze intelligentie in je marketing, krijg je eindelijk de inzichten waar je blij van wordt en ben je in staat om écht voorspellingen te doen.

Marketeers die door data-analyse en automatisering in staat zijn klantpatronen (realtime) te herkennen en te vertalen in persoonlijke services, zullen veel minder hoeven te investeren in klantbehoud. En doordat deze loyale klanten met een groot aantal vrienden en bekenden verbonden zijn, zullen zij – wellicht zelfs onbewust – een deel van de acquisitie van nieuwe klanten verzorgen.

Wij adviseren je graag over de inzet van marketingtechnologie en het vergroten, automatiseren en optimaliseren van klantervaringen voor uw business.

Websites en eCommerce

De website het kloppend hart je organisatie. Verbind e-mail, resultaten, marketingautomatisering, e-commerce, optimalisatie, cross-channel personalisatie en social media op één platform. Voor één merkbeleving. Beheer de customer life cycle van A tot Z met acquisitie, loyaliteit, transacties en retentie. Vanuit inzichten wordt gewerkt aan creatieve concepten en technisch doordachte oplossingen die het maximale resultaat halen uit online campagnes en transacties. Met als eindresultaat een platform met een sterke integratie van website tot mobiele app en van front end naar strategische backoffice-systemen. Wij helpen je dit te realiseren.

UX & Design

Merken gaan zich meer en meer gedragen als ecosystemen. Een complex netwerk van systemen die met elkaar interacteren. Om het nóg ingewikkelder te maken, heeft elk systeem zijn eigen 'user-interface'. Als merk is het van levensbelang om een consistente merkbeleving over al die systemen na te streven. Dit vraagt om een specialistische aanpak. Een goed UX en Design draagt bij aan die specialistische aanpak. Het werkt op het snijvlak van de proposities van jouw merk en de behoefte van jouw klant. Dit zorgt voor een stijgend Customer Experience: de betrokkenheid van je klant. Hierdoor neemt de conversie toe.

Customer Experience

Met behulp van technologie zijn we in staat steeds slimmere connecties te leggen tussen mens en merk. Dat doen we door de communicatie van het merk verregaand te orkestreren in de customer journey: welke content wordt wanneer getoond aan welk publiek op welk kanaal en met welk doel? Klantprofielen worden verder verrijkt met alle acties die zij ondernemen waardoor je merk meegroeit met de niches in de doelgroep. Door het toepassen van deze data en intelligentie in marketing, krijg je eindelijk de inzichten waar je blij van wordt en ben je in staat om écht voorspellingen te doen met behulp van het data in het customer data platform.

 

Interessant? Neem contact op, we adviseren je graag!

Barend Emmerzaal
Solution Consultant

What's your challenge?