12x goud en 7x zilver voor MacawOnze Olympische atleten gaan met maar liefst 8 gouden, 7 zilveren en 4 bronzen medailles weer naar huis. Maar zij zijn niet de enige dit jaar. In het partnerprogramma 2016/2017 van Microsoft heeft IT-Dienstverlener Macaw twaalf keer goud en zeven keer zilver behaald. 

Partners van Microsoft zijn verenigd in het Microsoft Partner Network. Partners laten de technologie van Microsoft werken voor bedrijven in zowel het midden- en kleinbedrijf als grootzakelijke ondernemingen. 

Menno Barger, Partner Sales Executive bij Microsoft: “Macaw is al jaren breed inzetbaar, heeft bewezen kennis en kunde van verschillende klantsegmenten en gaat complexe vraagstukken niet uit de weg. En die kennis en kunde betalen zich uit in een ongekend aantal gouden en zilveren statussen. De ambities van beide partijen zijn groot en vooral op dat vlak versterken we elkaar.”

William van der Pijl, Director Operations van Macaw: “Onze kennisatleten leveren iedere dag topprestaties om onze klanten te laten zegevieren. Dan zijn deze gouden en zilveren statussen uiteraard een mooie bekroning.”

Macaw beschikt over de volgende Microsoft competenties:

Gold Application Development
Gold Cloud Customer Relationship Management
Gold Cloud Platform
Gold Cloud Productivity
Gold Collaboration and Content
Gold Customer Relationship Management
Gold Data Analytics
Gold Datacenter
Gold Hosting
Gold Identity and Access
Gold Midmarket Solution Provider
Gold Project and Portfolio Management

Silver Application Integration
Silver Application Lifecycle Management
Silver Communications
Silver Data Platform
Silver Devices and Deployment
Silver Messaging
Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

Wilt u ook werken met een van onze topatleten, neem dan contact op met Macaw. Wij helpen u graag verder.