Macaw.nl/Optimized IT Operations

Optimized IT Operations

Alles voor een wendbare IT-omgeving.
Meer ontdekken

Een digitale bedrijfstransformatie versnelt echt de groei en effectiviteit. Daarvoor is wel een aanpak vereist, waarin een samensmelting van klantervaring, strategie en technologische engineering en uitvoering ontstaat. Macaw heeft ruim 25 jaar lang de disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid gebruikt om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

Macaw staat voor vooruitgang. We ontwikkelen en implementeren continue innovatieve IT-oplossingen. We zorgen voor een flexibele IT-infrastructuur, die maakt dat jouw organisatie mee kan met veranderingen, dat je wendbaar bent en kunt voldoen aan de nieuwe eisen en behoeften vanuit de markt. Macaw adviseert en begeleidt organisaties met de uitdagende verschuiving van verouderde systemen en werkwijzen naar moderne platforms en methoden.

Daarbij zien we de volgende stappen:

Optimaliseren van IT operations met Azure cloud en Saas als oplossing

Je hoeft geen grote investeringen te doen als je effectief gebruik maakt van Azure cloud- en mobiele diensten. Verhoog de wendbaarheid van IT-resources en betaal voor daadwerkelijk gebruik van IT-middelen in plaats van zelf investeren in dure hardware die niet ‘hoog beschikbaar’ is en afgeschreven dient te worden voordat de afschrijvingstermijn is verstreken. Met Azure cloud en SaaS oplossingen beschik je over flexibele IT-recourses met een interessant pay per use model. Macaw zorgt voor de inrichting, onderhoud en beheer van deze Cloud infrastructuur.

Optimaliseren van IT Operations: Macaw ontzorgt

Bij de overstap naar een flexibel en innovatief IT-model komt er heel wat kijken. Zeker bij complexe systemen met soms honderden applicaties vergt dat een grote inspanning. Zo moeten oude applicaties natuurlijk wel blijven draaien, terwijl de nieuwe eraan komen. Macaw is een expert op het gebied van performance en complexiteit. We denken graag mee over de nieuwe inrichting van je ICT-structuur en zorgen ervoor dat nieuwe systemen aansluiten op de wensen van je medewerkers, partners en klanten.

Benieuwd hoe Optimized IT Operations jouw organisatie vooruit brengen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk het webinar App Innovation: zorg voor een wendbaar IT-landschap.

cloud microsoft azure
icon
Case
Raet legt met Azure cloud integratieplatform stevige basis
Microsoft Azure Cloud biedt de oplossing voor een complexe legacy omgeving. Wil je weten hoe we hem voor Raet hebben ingericht? Lees meer in de case.

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.