Sten Verveen benoemd als Best Talent

Tijdens Dutch Interactive Award uitreiking

Amsterdam, 2 juni 2017 - Gisteravond tijdens de uitreiking van de Dutch Interactive Awards, is Macawer Sten Verveen benoemd tot Best Talent. De prijs werd uitgereikt in de Beurs van Berlage als één van de drie ‘DIA Person Awards’. Een nieuwe categorie die, naast de Best Company Awards, nu sinds drie jaar bestaat. 

Verveen werd door de jury gecomplimenteerd vanwege zijn bijdrage aan de Heineken.com case. “Waar ik het meest trots op ben, is dat dit platform dat wij samen opgezet hebben, Heineken ook echt verder brengt.” Op de vraag waar hij zich mee onderscheidde, antwoordde Verveen: “Door vooral de verbindende factor zijn tussen de klant, Macaw en de designpartij waar we mee samengewerkt hebben.” 

“Ik ben dankbaar voor de kansen die ik de afgelopen jaren van Macaw gekregen heb!” besloot Verveen, alvorens hij met het felbegeerde beeldje naar huis ging.

Ben jij ook een Best Talent? Wil je werken in een omgeving waarin talent ontwikkeld wordt en samenwerken met Sten en de beste professionals? Kijk dan snel op www.werkenbijmacaw.nl