Eerste paal nieuwe pand Macaw is een feit

De eerste paal van het nieuwe pand van Macaw is een feit. Met een feestelijke ceremonie en persoonlijke boodschappen op witte keien is de eerste paal afgelopen woensdag de grond ingeslagen. De nieuwe locatie van Macaw is gevestigd in NOW Building en zal naar verwachting in Q2 2017 opgeleverd worden op Park 2020 in Hoofddorp.

NOW Building is het eerste multi-tenant gebouw op Park 20|20 met volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Alles draait om werkplezier, het stimuleren van creativiteit en innovatie.

Ronald van Es, Financieel Directeur van Macaw licht toe: “De nieuwe locatie belooft een plek te worden met veel licht, gebruik van natuurlijke kleuren en materialen en er is veel groen (beplanting). Er is aandacht voor gezondheid in de vorm van eten, het klimaat van de werkruimtes (temperatuur, luchtvochtigheid en CO2) en akoestiek. Er zijn speciale recovery rooms waar Macawers even ‘de batterij’ kunnen opladen en er is een ‘spa’ om je lekker op te frissen. Er zijn geen vaste werkplekken, maar keuze uit verschillende zones en werkplekken die gekozen kunnen worden bij het moment van de dag of het werk dat gedaan moet worden.

Alles om een gebalanceerde levensstijl te creëren, met als ideaalbeeld dat we aan het eind van de werkdag met meer energie naar huis gaan dan waar we mee op kantoor kwamen.”

Eerste paal nieuwe pand Macaw

Onder toeziend oog van de genodigden zorgden wethouder Adam Elzakalai, Ronald van Es, financieel directeur van Macaw en Rob van den Broek van Delta voor het fundament van het gebouw.