Macaw behoort tot Emerce 100 Top vijf Fullservice Internetbureaus

Amsterdam, 10 april 2017 – Macaw is genoteerd als één van de beste fullservice internetbureaus in de Emerce 100. In deze speciale editie van Emerce wordt weergegeven hoe bedrijven in online marketing, ICT en e-business door beslissers beoordeeld worden.

In de categorie “Internetbureaus Fullservice - Groot” wordt Macaw beoordeeld met 4,5 ster, waardoor de IT dienstverlener zich opnieuw voegt bij de 5 best beoordeelde bureaus. De score is tot stand gekomen doordat meer dan 1000 respondenten door onderzoeksbureau Motivation zijn gevraagd kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit te beoordelen.

Deze score geeft aan hoe bedrijven gewaardeerd worden door de Emerce lezers als leverancier van digital en e-business diensten. “Dit bevestigt ons positieve imago in de markt”, zegt Pim van Leeuwen, Manager Interactive van Macaw. “Wij zijn trots dat we tot de top behoren. Het is natuurlijk een enorme eer dat onze klanten en de markt ons zo zien. En we gaan natuurlijk voor de hoogste positie in de volgende lijst.” Dit is het zevende jaar op rij dat Macaw in deze lijst staat.

Over Macaw
Macaw helpt bedrijven succesvol te zijn en blijven met hun noodzakelijke digitale transformatie door inzet van de beste mensen en best-in-class digitale oplossingen op ’s werelds meest geavanceerde technology platforms. Macaw is Multiple Gold Partner van Microsoft en Platinum Partner van Sitecore en Sitecore Commerce. Al meer dan 20 jaar heeft Macaw een uitgebreid trackrecord met succesvolle projecten in verschillende branches bij organisaties zoals Deloitte, Priva, Heineken, Univé, Evides, Volkswagen PON Financial Services, Jumbo Supermarkten, Perfetti van Melle, Reed Business en Zadkine. Met een team van 230 mensen en vanuit state-of-the-art kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Vilnius (Litouwen) wordt dagelijks gewerkt aan thema’s zoals Digital Transformation, Employee Empowerment, Customer Engagement, Data Drive Business, Optimize Operations en Enable the Mobile Mindshift.