Macaw presenteert award winning ANWB case in best beoordeelde eDay sessie

Hoofddorp, 5 november 2018

Op de eDay presenteerde onze expert Jeroen Happel samen met Wouter Stokkel (ANWB) het award winning platform gebouwd door Macaw voor ANWB. De sessie had de titel ‘How ANWB created an award winning camping platform’. De sessie is door de bezoekers beoordeeld als beste sponsorsessie!

Sessie beschrijving

Om de concurrentie voor te blijven en hun sterke positie als autoriteit op het gebied van campingverkeer te versterken, zag de ANWB in dat ze hun online platform moesten innoveren. Dit is immers het belangrijkste touchpoint binnen de customer journey. Samen met Macaw heeft de ANWB haar online campingplatform herontwikkeld tot een hoogpresterende en zelfs award winning website, die echt business impact en klantwaarde levert.
In deze sessie deelden Wouter Stokkel en Jeroen Happel hun visie op het creëren van echt business impact door gebruik te maken van nieuwe technologieën zoals Progressive Web App en Accelerated Mobile Pages. Een volledige samenvatting van de sessie is geschreven door Emerce en kun je hier lezen.

Beoordeling

Deze sessie is door de bijna 140 bezoekers beoordeeld als de beste sponsorsessie! Bekijk hier de resultaten van de vragenlijst die Emerce naar de bezoekers heeft gestuurd.

Emere eDay presentatie

 

Meer weten over de sessie of hoe Macaw je kan helpen? Neem dan contact op met Jeroen Happel, Solution Consultant bij Macaw, via het formulier hier onder.

Jeroen Happel
Solution Consultant

What's your challenge?