• Home
  • Over
  • Nieuws
  • Macaw-behoort-tot-de-beste-e-business-bedrijven-van-nederland

Macaw behoort tot de beste e-business bedrijven van Nederland

Macaw behoort tot de beste e-business bedrijven van Nederland, zo blijkt uit het imago-onderzoek dat Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction heeft uitgevoerd. Macaw is daarin gestegen ten opzichte van vorig jaar in de categorie ‘Grote Internetbureaus Fullservice Interactive’. De uitslag van dit onderzoek wordt gepubliceerd in de Emerce 100, de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce.

Marcel Nijland, manager Macaw Interactive: “Het afgelopen jaar hebben we onze visie op digitale marketing, e-commerce en marketing automation verder ontwikkeld en uitgedragen en dit wordt ook door onze klanten herkend. Vanuit inzichten en een heldere strategie werken we aan oplossingen die duurzaam bijdragen aan het succes van onze klanten en dat doen we voor toonaangevende bedrijven als Heineken, Hema en Scotch & Soda. De uitkomst van dit imago-onderzoek is voor ons de bevestiging dat we ook door de markt gezien worden als betrouwbare partner en daar zijn we trots op!”.

Dit jaar verschijnt de tiende editie van de Emerce 100 met het resultaat hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. De Emerce 100 kan tevens als naslagwerk gebruikt worden om de beste bureaus in de online wereld te kiezen. Voor de leveranciers in de lijst is het een mooie onderscheiding voor hun werk.

Emerce100_2015