Macaw en Heineken bekroond met Sitecore Experience Awards 2016

Schiphol-Rijk - 8 maart 2017 – Macaw is bekroond met een Sitecore® Experience Award in de categorie Ultimate Experience Benelux & France. Elk jaar rijkt Sitecore, wereldwijd leider in customer experience management, de Sitecore® Experience Awards uit. Zij doen dit aan partners en hun klanten die keer op keer laten zien dat hun Sitecore-oplossing een geweldige ervaring voor henzelf en hun bezoekers oplevert.

Als winnaar van de Ultimate Experience Award bewijzen Macaw en Heineken, in detail, hoe zij op ieder gewenst moment de juiste content leveren aan de juiste klant. De internationale website van Heineken maakt optimaal gebruik van content management, omnichannel marketing en contextuele intelligentie. Macaw toont intelligent gebruik van marketing automation en personalisatie functionaliteit en was in staat om met een cijfermatige onderbouwing duidelijke verbetering te tonen van vóór en na de inzet van Sitecore.

"We zijn trots om te worden geëerd als Sitecore Experience Award winnaar," zegt William van der Pijl, CEO van Macaw. "We hebben hard gewerkt om met Sitecore's Experience Management Platform™ de volledige kracht van context marketing te benutten en de klanten van Heineken op de best mogelijke manier te bedienen." "Het ontwikkelde platform stimuleert loyaliteit en creëert een geweldige digitale ervaring voor onze klanten. Deze prijs is een mooie erkenning daarvan door Sitecore zelf," vervolgt Matthijs van Elk, consultant digital marketing van Heineken.

Over de Experience Awards
De Sitecore Experience Awards is een jaarlijkse internationale competitie. De winnaars worden in verschillende categorieën en per regio geselecteerd. De lijst met nominaties is gebaseerd op input van partners, klanten, de pers, analisten en collega's. Genomineerden wordt gevraagd om aan te geven hoe ze met behulp van Sitecore succes behalen voor hun klanten. Winnaars demonstreren onder andere creativiteit, diepgaande integratie van verschillende databronnen en -toepassingen en een aansprekende algehele gebruikerservaring. Bezoek www.sitecore.net/Sitecore-experience-awards voor meer informatie over de awards.

Over Macaw
Macaw mixt zakelijk inzicht, de beste mensen en top-notch technologie om best-in-class digitale business oplossingen te leveren die klanten succesvol maken. Macaw werkt met de meest getalenteerde ontwikkelaars en werkt als Microsoft Multiple Gold Partner en Sitecore Platinum partner intensief samen met Microsoft en Sitecore op 's werelds beste digitale technologieplatforms. Sinds de oprichting in 1994 is er een groot trackrecord in het bedienen van toonaangevende merken. Met een team van 240 mensen en vanuit kantoren in Amsterdam en Litouwen werkt Macaw aan thema's als Digital Transformation, Customer Engagement, Employee Empowerment, Data Driven Business, Optimize Operations en Make the Mobile Mind shift. Macaw is actief in Finance & Insurance, Services, Manufacturing, Trade & Logistics, Education & Health en Industry voor klanten zoals Deloitte, Heineken, Univé, Evides, Volkswagen Pon Financial Services, PWN, Heerema, DMI, Priva, Jumbo Supermarkten, ONVZ , Perfetti van Melle, Reed Business en Zadkine.