• Home
  • Over
  • Nieuws
  • Macaw-benoemd-tot-sitecore-gold-implementation-partner

Macaw benoemd tot Sitecore Gold Implementation Partner

Macaw is door Sitecore benoemd tot Gold Implementation Partner. Hiermee erkent Sitecore de expertise van Macaw op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence.

"We zien in Macaw echt een partner met een hele duidelijke en vooruitstrevende visie op innovatieve IT. Daarbij voldoet Macaw natuurlijk aan de door ons gestelde eisen voor het Gold Partnership, zoals het in dienst hebben van getrainde Sitecore-specialisten en bijzonder positieve referenties van een aantal Sitecore-klanten," aldus Ties Arts, Managing Director van Sitecore Benelux.

William van der Pijl, Directeur Operations bij Macaw: "Onlangs intensiveerden we onze samenwerking met Sitecore en wij zijn dan ook erg trots op deze benoeming."

Met het CXM-platform van Sitecore realiseert Macaw onder andere complexe, gepersonaliseerde en responsive websites voor uiteenlopende klanten. Deze zijn specifiek gericht op het creëren van de meest optimale 'customer experience' met veel ruimte voor content management, social e-commerce, marketing automation en campagne management. Door verregaande integratie van al deze systemen behalen marketeers meetbare resultaten.

Macaw gelooft dat ondernemingen succesvol zijn wanneer zij innovatie en technologie samenbrengen met hun dagelijkse 'business'. Macaw werkt voor klanten als BCC, Coolblue, Deloitte, Heineken en HEMA.