Macaw haalt €44.500 op voor Make-A-Wish!

De allerliefste kinderwensen vervullen: Challenge Accepted!

Je hebt het wellicht via social media voorbij zien komen, vrijdag 29 juni stond voor Macaw en al haar medewerkers volledig in het teken van de allerliefste kinderwensen. Macaw nam deel aan de Business Challenge van de Make-A-Wish Foundation en zette die dag alles op alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen en de wensen van 13 ernstig zieke kinderen te vervullen. Met trots delen wij vandaag mee dat de teller inmiddels op € 44.500 staat (...and still running!).

Ook de eerste kinderwens is ondertussen vervuld: filmheld voor een dag. De Wish Journey begon met de toeter van een limousine, gevolgd door de brandweer die je uit het zwembad vist, brandblussen op het vliegveld, boeven achtervolgen in een echte politiewagen en eindigde met een rit in een vliegtuigje! En dat alles vereeuwigd op camera. In verband met de privacy van kind en familie zijn er helaas geen foto's, maar een onvergetelijke dag was het zeker.

Namens alle Macawers willen wij iedereen graag bedanken die meehielp aan het vervullen van de kinderwensen en voor hun donaties. Wat een geweldige prestatie, bedankt voor jullie inzet! 

macaw en make a wish business challenge

Macaw & Make-A-Wish

Macaw wil voor haar 250 medewerkers de best mogelijke werkgever zijn en een zorgende bedrijfscultuur en werkomgeving creëren waarin medewerkers aan het eind van de dag met meer energie naar huis gaan, dan waar ze mee binnen kwamen. 

"Samen met onze collega’s willen we onze energie en ons geluk graag met anderen delen. Bij Macaw werken veel jonge ouders en daarom passen Make-A-Wish en Macaw goed bij elkaar. Het is ongelooflijk mooi dat we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat 13 kinderen een onvergetelijke ervaring beleven en daarmee een positieve boost krijgen.", Ronald van Es, CFO bij Macaw.

Business Challenge: video

Hoe gaat zo'n business challenge in zijn werking? Bekijk onderstaand de video van onze Make-A-Wish business challenge, presentaties en afsluitingsfeest. 

  

Over Make-A-Wish

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt".  
Dat is de kracht van een Wish Journey (Make-A-Wish, 2018).

Make-A-Wish Nederland laat de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziektes in vervulling gaan. De organisatie streeft ernaar de jonge patiënten tussen drie en achtien jaar kracht en een positieve boost voor de toekomst mee te geven. Elke dag horen drie families in Nederland dat hun kind ernstig ziek is. Voor deze kinderen en families zet Make-A-Wish alles op alles om zoveel mogelijk wensen te vervullen, want nog lang niet elke wens is vervuld. Samen met andere organisaties en partners zorgt Make-A-Wish voor een onvergetelijke herinnering voor de kinderen en de mensen eromheen.