Macaw intensiveert de samenwerking met Sitecore

Macaw heeft het afgelopen jaar zijn visie op digitale marketing, e-commerce en marketing automation en intelligence verder ontwikkeld en uitgedragen. Marketeers en e-commerce managers vragen om een geïntegreerde aanpak en zoeken geïntegreerde en open digital marketing platform voor al hun behoeften.

Hiervoor heeft Macaw onder andere de samenwerking met Sitecore geïntensiveerd. Sitecore biedt een dergelijk breed geëquipeerd platform. Een Customer Experience Management (CXM) platform, waarin content management, e-commerce, marketing automation, analytics en campagne management zijn verenigd.

Marcel Nijland, Manager Macaw Interactive: “Wij willen marketeers op hun best laten zijn zodat zij hun klanten de beste customer experience bieden. Sitecore wordt door de markt erkend als het platform om de beoogde Customer Experience te managen. We implementeren het Sitecore CXM platform ook steeds meer bij onze klanten. Het verbindt creativiteit met marketing technologie waarmee marketeers meetbare resultaten kunnen behalen via welk kanaal dan ook. Dit wordt ook door onze klanten bevestigd.”

“In Macaw zien we een partner die echt in staat is marketing en IT optimaal te laten samenwerken en om kan gaan met vergaande en complexe (systeem) integratie. De visie van Macaw sluit nauw aan bij die van Sitecore, namelijk het vergroten, optimaliseren automatiseren van digitale klantervaringen voor organisaties”, aldus Ties Arts, Managing Director van Sitecore Benelux.

Macaw Interactive ontwerpt en realiseert innovatieve digitale oplossingen die bijdragen aan het succes van de klanten. Met een passie voor Microsoft-technologie en diepgaande kennis hiervan verbinden de specialisten van Macaw, creativiteit, technologie en data om te komen tot een betere customer experience en productiviteit. Macaw werkt veelvuldig samen met creatieve agencies en partners om zo merk en business te verenigen voor klanten als ANWB, BCC, Coolblue, Deloitte, Heineken en HEMA. Met trots is Macaw Platinum Sitecore Partner. Ben je geïnteresseerd in onze expertise? Neem dan nu contact op.