Macaw wint Barracuda Rising Star

Met de komst van cloud ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen, veelal gedreven door data en de toepasbaarheid ervan in de dienstverlening richting medewerkers en klanten. Maar hoe staat het eigenlijk met security en data privacy?

We zien dat de business (marketing & sales voorop) nieuwe initiatieven ontplooid, maar gaandeweg veelal wordt belemmerd door IT. Juist hier ontstaat de mismatch tussen de belangen van IT en de Business. Beide proberen elkaar zo lang mogelijk te mijden of de business ziet geen noodzaak in het lanceren van nieuwe initiatieven. Of de business gaat op eigen initiatief nieuwe toepassingen gebruiken, waardoor organisaties hun handen vol hebben aan shadow-IT.

Om deze uitdagingen te tackelen richt Macaw zich specifiek op het neerzetten van een Azure fundament, de toepasbaarheid van data richting medewerkers en klanten en het moderniseren en optimaliseren van technologie en bedrijfsprocessen. Een pragmatische aanpak in combinatie met onze kennis van Microsoft, Sitecore en Barracuda stelt ons in staat om Business en IT te verbinden en het volledige potentieel van de Azure te benutten.

In alles wat wij doen wordt specifiek aandacht besteed aan Security by Design. Dit doen we bij voorkeur met de bewezen technologie van Barracuda Networks. De oplossingen van Barracuda, op zowel connectiviteit- als beveiligingsvlak, zijn een Cloud Enabler en helpen om roadblocks op te heffen. En vanwege de brede Barracuda portfolio zijn organisaties in staat om te consolideren en zo de TCO en de beheerlast te verlagen en de mate van inzicht te verhogen.

Premium Partner & Rising Star, why?
“Macaw showed what it can mean to have focus as a partner. From the moment of the first meetings to identifying and qualifying potential customers, Macaw shows professionalism and effort to take big leaps with Barracuda. Macaw proves dedication, but most of all love for the brand, the organization and the solutions we offer. They deserve the acknowledgement of being Rising Star more than anyone else!”
Nico Bosschaert, Channel Manager Benelux - Barracuda Networks

Macaw heeft Barracuda technologie inmiddels succesvol toegepast bij o.a. Evides, Imbema, Smurfit Kappa Group, VGZ, Volkswagen Pon Financial Services en Wolters Kluwer. Wil je meer weten over wat Macaw doet op het gebied van Cloud Security of eens sparren over een van je klanten?

Johan van den Boogaard
E Johan.van.den.Boogaard@macaw.nl
M +31 6 4810 2173

Hendrik-Jan Busscher
E hendrikjan.busscher@macaw.nl
M +31 6 1156 7945

Rob Gerichhausen
E rob.gerichhausen@macaw.nl
M +31 6 1859 6550
Rob Gerichhausen
Alliance Director

What's your challenge?