Macaw zet uitbreiding voort naar Duitsland

Bedrijf brengt Digital Marketing-expertise en IT-services naar regio Noordrijn-Westfalen

Hoofddorp, 31 mei 2018 – Macaw, leverancier en implementatiepartner van digitale oplossingen voor ’s werelds meest geavanceerde technologyplatforms, breidt uit naar Duitsland. In Duitsland richt de focus zich op de regio Noordrijn-Westfalen, waar het bedrijf zijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Digital Transformation, Customer Engagement, Employee Empowerment, Data Driven Business en Digital Marketing gaat inzetten om organisaties in de sectoren manufacturing, finance en retail te helpen met hun digitale transformatie. Met deze uitbreiding is Macaw vanaf nu vertegenwoordigd in Nederland, Litouwen en Duitsland.

Macaw helpt organisaties bij het realiseren van hun businessdoelen in The Age of the Customer. Het bedrijf richt zich hierbij met name op organisaties die zich aan willen passen aan de veranderende markt, waarin de klant het – door het digitale tijdperk – voor het zeggen heeft en je als organisatie snel moet kunnen inspelen op de continu veranderende vraag. Macaw ziet op dit gebied verschillende kansen, onder andere in de vorm van oplossingen ter realisatie van Customer Engagement en Employee Empowerment.

William van der Pijl, CEO van Macaw: “Voor ons is Duitsland een logische volgende stap in ons groeiscenario. Veel van onze multinationalklanten hebben daar ook al vestigingen. Voor ons was 2017 het jaar van de voorbereidingen en is 2018 het jaar van groei. Inmiddels hebben we ruim 250 werknemers en een stevige positie in de Nederlandse markt. De uitbreiding naar Duitsland is onderdeel van onze meerjarenstrategie en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van onze doelen op het gebied van groei en aantrekkelijk werkgeverschap.

William van der Pijl
CEO

What's your challenge?