Macaw en Transform Data gaan samen voor maximale Office 365 adoptie

18 april 2017 – Macaw kondigt aan dat ze een samenwerking is aangegaan met Transform Data International, de Europese channelpartner voor Repstor-producten, om maximale Office 365-adoptie te bereiken met de integratie van Outlook en MS Office met Office 365 en SharePoint.

Deze integratie stelt eindgebruikers in staat via een eenvoudige, vertrouwde en intuïtieve manier Office 365 te benaderen, namelijk via Microsoft Outlook, Microsoft Office en Windows Explorer. Met Repstors (selfservice) provisioning functionaliteit zijn complexe document- en casemanagement-oplossingen voor de advocatuur te realiseren.

Organisaties kunnen zo veel sneller en zonder programmeren een op maat ingerichte SharePoint omgeving aanbieden aan afdelingen en projecten en document intensieve-processen automatiseren. Door te werken met Repstor Custodian wordt niet alleen de inrichting van SharePoint veel eenvoudiger maar ook het beheer hiervan, waardoor compliancy en governance zijn geborgd.

Raymond Steenstra, Manager Workplace Solution bij Macaw zegt: “We waren op zoek naar een oplossing om de adoptiegraad van Office 365 toepassingen te verbeteren. Daarnaast speelt bij veel projecten selfservice provisioning. Na een marktscan kwamen we uit bij Repstor, in Europa vertegenwoordigt door Transform Data. Er was meteen een match en we zien ernaar uit dé implementatie partner in Nederland te worden.”

Walter Henrard, CTO van Transform Data zegt: "Wij zijn erg blij met het partnership met Macaw vanwege hun reputatie en kennis van de brede Microsoft portfolio. De extra implementatie-capaciteit kunnen we erg goed gebruiken. Daarnaast past de cultuur en de klantgerichte focus van Macaw erg goed bij de wijze waarop wij werken.”