Een inkijkje bij de update van onze afdeling Macaw Interactive

23 november 2018 - Tijdens de wekelijkse update van onze afdeling Macaw Interactive, de digital agency van Macaw, komen zo’n 40 Designers, Developers, Consultants, onze Artdirector en Peoplemanager bij elkaar in onze Creative Corner om elkaar te inspireren en kennis te delen. De Macawers die op een project bij een klant zitten of thuiswerken nemen deel via Skype for Business.

High Five - JSS en Headless Development

Gary gaf in de ‘high five’ in vijf minuten zijn visie op JSS en Headless Development en hij belichtte de verschillen tussen traditionele en headless CMS. Normaal gesproken leveren UX-Designers en Front-end Developers informatie aan aan de technische Back-end Developers. Met headless development wordt dit anders en beter. De teams zijn meer geïntegreerd en blended, aldus Gary.

Macaw Interactive Tech Talks

Geregeld deelt Macaw Interactive kennis op de Macaw Interactive Tech Talks. Maarten gaf aan dat ze met 12 development collega’s van de afdeling kennis, inspiratie en ervaringen hebben gedeeld over de nieuwste development en technology. Een geslaagde avond.

Macaw Ladies Night

Van de week vond de eerste Macaw Ladies Night plaats om met de vrouwen van Macaw te spreken over elkaars ervaringen.

Update van alle Macawers

Alle collega’s van Macaw Interactive gaven een update over hun projecten bij onder andere VGZ, Volkswagen PFS, Smurfit Kappa en ANWB. Sten gaf aan dat hij bij de Macaw Innovation Board, waar innovatieve projecten kunnen worden gefinancierd, een project heeft lopen samen met de afdeling Macaw Data & Analytics om de nieuwste innovatieve technologieën voor marketeers te kunnen inzetten.

Vacatures

Er vinden inmiddels gesprekken plaats voor de functie van SEO-Consultant. Ook staan er vanwege de succesvolle groei vacatures open voor Web Developer, Sitecore Developer en Digital Marketing Analist.

Vrijdagmiddagborrel

De update werd afgesloten met een traditionele, maar niet minder lekkere vrijdagmiddagborrel.

Sten Verveen
Solution Consultant?

Meer weten of keertje meelopen?