Macaw genomineerd voor de titel van Vitaalste bedrijf van Noord-Holland

Ronald van Es, CFO van Macaw, is trots op de nominatie: “Dit is de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een eer voor alle collega’s die hier elke dag aan werken”. Macaw belooft haar klanten de beste oplossingen te bouwen. Daar heb je ook de beste mensen voor nodig.

“Ik geloof dat een fysiek, mentaal en emotioneel gezonde, fitte, vitale werknemer beter werk levert en zelf ook meer uit zijn werk haalt. Ik heb de wens dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden”, zegt Van Es. Het nieuwe pand dat Macaw dit jaar heeft betrokken is volledig ingericht voor een gezonde werkomgeving, met veel daglicht, re-energize rooms en een gezonde cateraar. “Bij Macaw vind je geen frisdrankautomaat of snoepmachine, wel veel vers fruit en infused water”. Nieuwe medewerkers krijgen het Macaw vitaliteitsprogramma aangeboden en er wordt per team regelmatig een energiemeting gehouden.

Bijzonder is dat bij Macaw het onderwerp vitaliteit/energie een normaal gespreksonderwerp is; tussen collega's maar ook met je leidinggevende. “Dat lijkt een heilige graal waar anderen op sturen, bij ons is het al in het DNA geslopen. We willen echt dat medewerkers met meer energie naar huis gaan dan waar ze ‘s morgens mee naar het werk kwamen", aldus van Es.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

De prijs voor Het Vitaalste Bedrijf is voor de organisatie met een mentaal en fysiek topteam, met veel werkplezier en balans tussen inspanning en ontspanning. Hiervoor ging juryvoorzitter Pieter van den Hoogenband het hele land door, in elke provincie wordt de beste gekozen. De winnaar daarvan wordt bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in november te Amsterdam.


Fabienne van Tol
Recruitment

Werken bij Macaw?