• Home
  • Over
  • Nieuws
  • Macaw-onderscheiden-met-sitecore-experience-award-voor-project-bij-smurfit-kappa-group

Macaw onderscheiden met Sitecore Experience Award voor project bij Smurfit-Kappa Group

Sitecore, leverancier van een digitaal marketing platform en leider in de Magic Quadrant for Web Content Management van Gartner, heeft Macaw onderscheiden met de Sitecore Experience Award 2018 in de categorie BEST USE OF SITECORE AS DXP.

We zijn trots op deze award die de beloning is voor het project bij de Smurfit-Kappa Group (SKG), een toonaangevende leverancier van verpakkingsmaterialen. Het bedrijf telt 46.000 medewerkers, verdeeld over 370 productielocaties in 35 landen. Macaw ondersteunt SKG in zijn digitale ambities en creëert een digitaal experience platform waarmee SKG al zijn stakeholders (investeerders, klanten, partners en prospects) een optimale ervaring kan bieden.

De site – die volledig AVG-compliant is – werd in minder dan drie maanden ontworpen en gebouwd. Voor dit project werden het Sitecore Experience Platform (XP) met de Sitecore Experience Manager (XM), de Sitecore Experience Database (xDB) en Sitecore on Microsoft Azure (PaaS) gebruikt als bouwstenen voor het platform.

Sitecore, Macaw, CMS Platform

Barend Emmerzaal
Solution Consultant

What's your Challenge?