Macaw.nl/Employee Empowerment

Employee Empowerment

Verbeter je klanttevredenheid door Employee Empowerment.
Meer ontdekken

Door de toenemende transparantie en snelheid van technologische innovatie zullen organisaties steeds beter in staat moeten zijn zich continu aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Het wendbaarder maken van de organisatie staat dan ook hoog op de agenda van veel directieteams.

 “Behandel je medewerkers precies zoals je wilt dat zij je belangrijkste klanten behandelen.” – Stephen R. Covey, Managementguru

Empower je Employees!

Medewerkers spelen dé hoofdrol als het gaat om het verbeteren van klantwensen. Om snel en zelfsturend resultaten te boeken hebben medewerkers slechts een paar wensen; autonomie en de juiste tools.

Medewerkers weten vaak precies wat ze moeten doen voor een betere klantervaring. Meer autonomie stimuleert de creativiteit en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, of verbetert de bedrijfsprocessen. Dit draagt allemaal bij aan succes en de realisatie van de business doelen.

Technologie en data spelen hierbij een belangrijke rol. Door medewerkers de technologie en inzichten te bieden die hen in staat stelt om de klant zo goed mogelijk te bedienen, overal en altijd, zorg je voor ‘empowered employees’.

De Employee Journey

Nieuwe technologie laten landen in organisaties is echter niet altijd even eenvoudig. Steeds meer organisaties investeren daarom in de digitale vaardigheden van hun medewerkers. En besteden meer aandacht aan het koppelen van employee journeys aan customer journeys bij het ontwerpen van hun digitale toolset.

Technologie voor Employee Empowerment:

 1. CRM – Klanten binden en behouden met slimme technologie
 2. Office 365 – Optimaal samenwerken, communiceren en kennis delen
 3. Microsoft Power Platform – Apps om je klanten optimaal te bedienen

Employee Empowerment in de praktijk

Macaw helpt diverse organisaties met Employee Empowerment. En met succes! Meer weten over onze werkwijze aan de hand van enkele praktijksituaties? Download het whitepaper ‘De business case van employee empowerment’.

Sharepoint Online Jumbo
icon
Case
Online communicatiekanaal voor Jumbo
Het Microsoft SharePoint dashboard zorgt voor een snelle, innovatieve en overzichtelijke communicatie tussen het hoofdkantoor en de winkelmanagers.

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.