Beste werkgever

Great Place to Work

Macaw is gecertificeerd als een Great Place to Work. Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. De resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur binnen Macaw laten zien dat Macaw voldoet aan goed werkgeverschap. Ruim 200 van de ruim 250 Macawers deden mee aan het onderzoek en daar zijn we uiteraard heel blij mee. 

  

Trots op onze benoeming Great Place to Work

"We zijn bijzonder trots dat we ons Great Place to Work mogen noemen," aldus Ronald van Es, CFO van Macaw. "Onze mensen maken ons en onze klanten succesvol. Daarom hebben we een mensgerichte cultuur met aandacht en zorg voor onze medewerkers, hun ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. Het is super om de erkenning van ruim 200 Macawers te krijgen dat onze medewerkers dat ook daadwerkelijk zo ervaren."

 

Cultuur van vertrouwen trots en plezier

Het Great Place to Work onderzoek wordt jaarlijks wereldwijd uitgevoerd in 52 landen bij ruim 6.000 medewerkers. René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place to Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie."

Vitaliteitsprogramma

"In juni 2017 verhuisden we naar ons nieuwe vitale kantoor in Park 20I20 in Hoofddorp, iedere dag maakt onze chef-kok een gezonde en uitgebreide lunch voor ons klaar en iedereen kan ons 20|20 Energy vitaliteitsprogramma volgen om maar een paar dingen te noemen, die we doen," vult Ronald van Es aan. "We willen dat onze medewerkers met meer energie naar huis gaan dan waarmee ze gekomen zijn en daar hebben we veel voor over."

Reviews

Benieuwd hoe Macawers Macaw beschrijven? Kijk dan op Glassdoor:   

Wij zijn Macaw. We love challenges.

Wil je meer weten over Macaw, een keertje koffie drinken of genieten van een heerlijk vers bereide lunch door onze chefkok Hilly? Stuur dan gerust een berichtje aan Fabienne van Tol (fabienne.van.tol@macaw.nl of 06 - 16821247) of Kim Buunk (kim.buunk@macaw.nl of 06 - 40676375). Van harte welkom!

 

Karin van Oostrom
Recruitment

Werken bij Macaw?